Semester-paus & lösenord

Det blev visst en liten semester-paus här i bloggen ;) haha. Jag ska försöka sammanfatta vår semester med några inlägg här så småningom.

Det är väldigt många som varit inne och kikat här under ”pausen”, trots att inga nya inlägg dykt upp. Jag har funderat länge och jag har ju ingen aning om vilka ni alla är som läser. Så nu har jag bestämt mig för att göra inläggen ”lösenordsskyddade”. Man behöver alltså ett lösenord för att kunna läsa inläggen här i framtiden. Alla som vill kommer såklart få det, bara fråga. Skriv en kommentar under detta inlägg eller hör av dig på annat sätt ;)

Der känns lite obehagligt att skriva så öppet om min/vår vardag och vart vi befinner oss osv när man inte har en aning om vem som läser :)

One Thought on “Semester-paus & lösenord

  1. loisan on 8 augusti, 2016 at 13:45 said:

    Lösenord Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation