Onsdag & torsdag

Onsdag, 13/7
Jobbade 7-16, en bra dag men många saker som strulade – t.ex ambulansflyg från Landvetter osv…  Det blev en dyr historia, men det var inte vi som tabbade oss ;) Stämplade ut vid 16-tiden och körde hem och sprang 6,5 km ute vid havet. Vi åt middag och hade en lugn kväll hemma. Tänkte somna tidigt men kvällen sprang som vanligt iväg och klockan blev tolv innan vi somnade.

Torsdag, 14/7
Befann mig på jobbet strax efter halv sju, H gick också upp tidigt för att köra till Göteborg där han skulle jobba. Jag stämplade ut strax efter halv fyra och körde direkt hem. Plockade iordning här hemma och förberedde för att familjen Johansson (en familj från Ljungsbro, som campar på Björkängs camping) skulle komma hit och fika. De  ville köpa med fika och det blev en super god tårta med bärmousse, vitchoklad och färska bär.

IMG_0042

Vi fikade ute på altanen i solen, tog en promenad ner till havet och visade vår strand.

IMG_0041

De körde tillbaka till Björkäng runt halv nio och då kraschade vi i soffan framför några serieavsnitt innan vi somnade. Sista gången på läääänge vi ställde klockan innan vi somnade. Sista jobbdagen väntade innan SEMESTER!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation