Lördag & söndag – halvmarathon

Lördag, 11/6
Lite sovmorgon för oss och sedan körde vi in till stan igen allihopa. Jag och mamma skulle tränat på morgonen men båda var rossliga i halsen så vi vågade in chansa.

Däremot skulle pappa springa Linköpings Halvmatathon med start kl 13 så supporta honom skulle vi. Halvmarathon är väl inte Henri’s favorit syssla men pappa springer så fort att han härdar ut ;) Medan pappa sprang så åt vi lunch på stan och hade det gött i solen.

Dags för uppvärmning:

IMG_8584

Pappa sprang i mål på 1 h och 40 minuter – exakt samma tid som på Göteborgsvarvet. Lite coolt faktiskt. Väl hemma igen så hängde vi lite allihopa på grannarnas altan och snackade ikapp sen senaste innan det var dags för taco-middag.

IMG_7161

 

Kvällen spenderades med premiären i fotbolls EM och slapp i soffan. Min älsklings-chips-dipp är tillbaka i affärerna, så jag var överlycklig för lördags-myset, haha!

Söndag, 12/6
Efter frukost hos mamma och pappa så packade vi ihop våra grejer och packade bilarna. Eftersom jag kom från Malmö och Henri från Bollnäs så hade vi båda våra bilar där. Vi kramade mamma och pappa hejdå och körde hemåt runt 11-tiden. Jag stannade till på Hemköp när jag närmade mig Varberg för att fylla kylen lite och H åkte lite i förväg och köpte hem pizza till lunch. Var hemma vid 14-tiden.

När vi ätit så gick jag ut och vattnade alla blommor som inte fått vatten på nästan en vecka medan H sov 2 timmar i soffan. Våra superfina rosor på framsidan:

IMG_9580

Jag sprang sen 5 km ute på bandet och var klar lagom tills H vaknade. Efter middagen så kikade vi på dagens Formel1 race och det var slut lagom vid 23-tiden.

Jag ÄLSKAR känslan av att komma hem till vårt hus när vi varit iväg. Att vara husägare ÄR FANTASTISKT <3 Alltid kul att vara iväg, men sååå gött att komma hem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation