Lördag & Söndag

Lördag, 2/4
Jag fick hoppa in ett extra pass på jobbet – trots ledig helg. Då vi hade planer på eftermiddagen så kunde jag bara jobba 7-14 och det var såklart bättre än inget. H körde mig till jobbet och tvättade sen våran bil under dagen, så den skulle bli vit igen ;) Haha. Vid kl 14 hämtade han upp mig igen och vi körde upp till H’s föräldrar för att lämna av Henri’s mountainbike som Jussi köpt. När den var inställd i förrådet så körde vi allihopa till Evelina för att fira hennes födelsedag lite i förskott.

Vi anlände runt halv fyra och njöt av rödvin och frukt tills Stefan, Minna, Hanna och Tuula kom. Då bjöd Eve på vegan-fika och öppnade presenter. Efter en stund åkte några hem och vi var kvar tills åtta-tiden :) Köpte mat på vägen hem och jag somnade i soffan runt tio-tiden medan vi försökte se på formel 1 kvalet, hehe.

IMG_8256
IMG_8257

IMG_8251

Söndag, 3/4
Efter en härlig sovmorgon och frukost i sängen så hoppade vi in i bilen och körde ner till Halmstad. Där shoppade jag två par jeans och vi köpte oss varsin cykel efter att ha provat ett par olika :) 

IMG_8266

 

Min är vit och H’s är svart. Perfekta för att cykla till stränderna runt om kring oss och till och från träning :)

IMG_8281

IMG_8282

När vi var tillbaka hemma åt vi hamburgare till lunch och sen skruvade vi ihop cyklarna samtidigt som vi kikade på dagens formel 1 race på garage tv:n. Till sen middag åt vi spagetti och köttfärsås och sen var det plötsligt kväll redan. Dagen sprang iväg :) Tanken var att ett träningspass skulle klämmas in, men så blev det inte tyvärr.

En helg där vi både hunnit umgåtts med familj, ett jobb-pass och fått lite gjort på hemma plan. När man har hus är det ju alltid något som ska fixas och jag gillar det. Känslan av att äga ett hus är fantastisk!!!! :) Om bara några månader har vi bott här ett år, sjukt men härligt!!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation