Tisdag 29/3 – fredag 1/4

Förra veckan gick verkligen foooort, hann knappt med! Hann iaf inte öppna datorn alls ;)

Tisdag 29/3
Sov till 9,30 och ägnade sen fm till att plocka och fixa här hemma då vi hade haft fullt hus hela påsken. Så tomt och tyst hemma, men också liiiite skönt ;) Att få plocka och fixa i eget tempo med musiken på högsta volym är inte dumt! Vid lunch så sprang jag 5 km och tog på eftermiddagen en promenad i solskenet på 4 km ungefär.

När H kom hem åt vi middag tillsammans och slappade i soffan några timmar. Det blev ingen träning för mig då jag skulle hoppa in ett extra pass på jobbet under natten. Jag behövde några lugna timmar innan för att vila lite, tyckte iaf Henri ;) Eller så ville han vila i soffan efter jobbet och ha mys-sällskap – hahaha. Han körde mig till jobbet vid halv nio tiden och vi hade en riktigt bra natt. Lagom mycket att göra!

IMG_8229
Onsdag, 30/3
H hade tagit vår bil upp till stan och ställt den vid hans jobb när han bytte till företagets Audi. Den tog han vidare upp till Landvetter tidigare på morgonen eftersom han skulle till Stockholm över dagen. Klockan 07:15 stämplade vi ut efter en bra natt och då promenerade jag ner till stan och körde sen hem och bäddade ner mig. Sov så himla gott, som jag gör när jag jobbat en lång natt och nästan varit uppe 24 timmar. En del har problem att sova, men inte jag. Vaknade ett par gånger men lyckades somna om.

När jag gick upp runt 14-tiden så gick jag ut och sprang i garaget 5 km, men jag var bra trött i kroppen efter en hel vaken natt och ca 5 timmar sömn. H kom hem vid 17:30-tiden och vi åt middag, jag strök en timme och sen hade vi en lugn kväll i soffan.

Torsdag, 31/1
Klockan ringde tidigt och jag befann mig på jobbet runt halv sju. Hade en låååång arbetsdag och stämplade ut ca kvart över fem = över tio timmar. Dock gick tiden ganska fort ändå, eftersom det var så mycket att göra. Jag hämtade upp H vid sitt jobb på vägen hem eftersom han hade tagit Audin in på morgonen. Vi stannade till på Studio Pompone vid Träslövsläge och köpte födelsedagspresent till H’s syster Evelina. Väl hemma så hade klockan blivit närmre halv sju och träning var inte att tänka på, då det var tid för att laga middag och min kropp fortfarande var i o-fas efter nattjobbet. Som ni förstår blev det bara enkel middag och inte många knop resten av kvällen ;) 

Fredag, 1/4
Jobbade 7-16. Fullt ös och sen raka vägen hem till HELG. Ett löppass till fredagsfys blev det i garaget direkt medan H lastade bilen med sin cykel och jag kollade på Sveriges Mästerkock.

IMG_8242

Efter en dusch så lagade jag hemgjord pizza. En med salami och en med bacontärningar. Sen njöt vi av fredagsmys resten av kvällen.

IMG_8244

IMG_8246

H somnade i soffan före 21 och jag bäddade ner mig i sängen och kikade på webb-tv vid 21,30. Så skönt att få sova ifatt sen natt-jobbet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation