Helgen 18-20/3

Fredag, 18/3
Helt sjuuuukt galen dag på jobbet. Slängde i mig min frukost/lunch ståendes kl 15,15 på eftermiddagen…. Var helt slut när jag gick ut på parkeringen. Fredagar är galet tuffa just nu. Fick lite ny energi i kroppen med lite frisk luft.

Stannade till för att helghandla lite och köpte med lite påskris och fjädrar att påskpynta med hemma. Svängde även förbi KappAhl och H&M för att köpa present till vår nya granne som föddes för en vecka sen. Även presenter till storebrorsorna såklart, lika viktigt det. Kände mig inte helt kry i kroppen för att träna så hoppade det.

IMG_8033
Vid 18,30 var vi inbjudna till grannarna för att bebis-gosa lite, de har varit sjuka sedan lillen föddes, så det var ingen fara med att jag inte kände mig helt på topp. Efter att grabbarna visat upp lillebror för oss så fick de se en film och vi vuxna fick prata ostört någon timme. Lill killen sov i mitt knä hela tiden.

IMG_8046

Strax före åtta sa vi hejdå och gick hem för att äta middag. Jag dukade upp lite vitlöksbröd och tapas. Lite god korv och salami. Efter middagen så var vi helt slut (iaf jag efter den hektiska dagen) så vi somnade båda i soffan runt 22…. Härlig fredag kväll ;)

IMG_8040

 

Lördag, 19/3
Hur härligt är det inte att vakna tidigt och ligga kvar i sängen framför ett formel 1 kval? ;) Så startade vår lördagsmorgon. Efter en god frukost i solen (ja, den lyste in genom fönstret) så slappade vi i soffan någon timme.

IMG_8044

Sedan drog jag igång en storstädning av huset. Höll på och grejade några timmar med det medan H spelade lite tv-spel. När jag var klar så dammsög han hela huset och vi gjorde klart det sista tillsammans.

Vid 16 tiden skulle M&M kommit ner en kort stund innan vi skulle iväg men när de skulle åka så skadade Nogge benet så de fick åka till djursjukhuset istället  :/ Lill plutten!! Istället tog vi båda en powernap i soffan då vi varit vakna sedan före sju.

Efter en dusch så hoppade vi in i bilen och körde upp mot Varberg. Jag hade bokat bord på en restaurang mitt på fästningen. Otroligt härlig miljö och god mat, men servicen var desto sämre. Vi hamnade mitt i ett 50 års kalas med 5-rätters middag, så det blev nog lite mycket för dom. Det tog nästa 3 h att enbart äta en varmrätt för oss två. Det fanns ingen eftertätt som föll i smaken på menyn – det händer inte ofta, haha.

IMG_8054
Vi åt iaf lamm med jordärtskocka, ostronskivling och lite sås :)

Söndag, 20/3
Även denna morgon vaknade vi tidigt men låg kvar i sängen. Efter frukost åkte jag ner till Ica för att handla lite inför dagens besök. När jag kom hem igen så vispade jag ihop en våffelsmet som fick stå till sig lite i kylen.

Jocke, Cajsa och Elliot kom strax efter 12. Efter lite bus och gos med Elliot så började jag grädda våfflor. En hel hög blev det tillslut och vi satte oss och åt. Våfflor med grädde, bär och nutella är inte fel en söndag ;)

IMG_1720

Vid 14-tiden klädde vi på oss och promenerade iväg i solen (som äntligen kommit fram). Första stopp var i en lekplats i närheten där E fick gunga. Även Henri och Jocke hade roligt, kanske till och med roligare än Elliot ;)

IMG_1893

När Elliot skulle sova så gick vi en runda i solen runt Glommen, en väldigt härlig promenad på några km. Väl hemma igen så premiär fikade vi på altanen med kaffe/te och kanelbullar innan det var dags att gå in. Lek, bus och hockey bestod eftermiddagen av.

IMG_3718

Vid halv sex åkte H & J för att köpa pizza till oss och Minna & Markus. De anslöt sig till gänget vid 18-tiden och åt med oss. När det var dags för Elliot att sova för natten så kramades vi hejdå och de körde hem efter en väldigt mysig dag tillsammans.

IMG_9912

Härligt med vänner runt bordet i vårt hus <3

M & M stannade till strax före tio men vi tog det bara lugnt i soffan, kikade på tv och pratade. Stackars lilla Nogge ska operera sitt bakben om en vecka + båda knäna. Jobbigt att se han ha ont stackarn. Tur han har de bästa ägarna som gör allt för honom.

Helgen gick som vanligt fort men vi hann både slappa och umgås med vänner – underbart. Nästa helg är det påsk och den långhelgen spenderas med våra familjer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation