Torsdag, 10/3

Torsdag 10/3:
Efter frukost så gav sig alla ut i backen. Började i högfjället och åkte några åk. Riktigt bra pistat, så väldigt bra för nybörjarna att börja där.

IMG_7872
Efter ett antal åk så köpte vi med lunch från Ica toppen som vi skulle grilla senare. Jag, Henri och Eve åkte bort till Tandådalen och Sari & Jussi kom efter. Efter något åk så var vi hungriga och körde ner till Volvo camp för grillunch. Jag och Eve grillade korven och sen åt vi i vindskyddet, riktigt mysigt.

IMG_7882
FullSizeRender
IMG_7887
IMG_7889
Sari och Jussi åkte hem till stugan vid 14-tiden, vi andra åkte till efter halv fyra någongång. Henri åkte till bilen och jag och Eve tog ett åk i skogen innan vi mötte honom vid bilen.

IMG_7890

Vi stannade och handlade till taco’s påvägen hem på Hemköp innan vi åkte hem till stugan. Efter bastu och dusch så åt vi tacos till middag.
Strax efter 19 gick jag, Eve och Jussi iväg på en liten kvällenpromenad. Vi skulle bara slänga soporna men blev 50 minuters kulturpromenad runt berget. Så himla mycket skratt längs med rundan, hahahaha. En snygg bild på Evelina fick jag också :) Här har hon sjunkit ner i 80 cm djup snö.
IMG_7899
Väl hemma igen i värmen så slappade vi i soffan. H somnade redan vid 19-tiden i soffan och de andra la sig strax efter 21. Jag somnade runt 22,30, när jag försökte kolla på Brynäs matchen. Jag somnade dock från matchen på telefonen som Brynäs förlorade tyvärr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation