Fredag 11/3

Fredag 11/3:
Jag och Eve blev körda till östra Tandådalen av Henri vid 8,30. De var lite segare ut än oss och vi ville utnyttja dagen så mycket som möjligt. Världens dimma, men det stoppade inte oss för att åka.
IMG_7900
IMG_7903
Efter x-antal åk tog vi en latte/varmchoklad på Waynes i Tandådalen och värmde oss lite.
IMG_7914
IMG_7907
Vi tog sen förbindelseliften och mötte upp Sari, Jussi o Henri i hundfjället. Efter några åk grillade vi korv till lunch även denna dag och slappade en stund.
Vid 14-tiden gav S, J o H upp och åkte tillbaka till stugan. Jag och Eve åkte tillbaka till Tandådalen och då kom solen fram för första gången på hela veckan.
UNDERBART. Vi åkte många åk och avslutade med ute afterski vid 16-tiden i solskenet.
Ett sista åk och sen hämtade H oss vid backen. AfterSki’n fortsatte hemma med Jäger, några flaskor champagne och annat gott.
IMG_7952
IMG_7953
Resten av kvällen bestod av middag, bastu, packning och en kvällspromenad för mig och Eve. Jag halkade rejält och slog i svanskotan, så himla ont det gör alltså!!!. De andra somnade efter tio någon gång, men då hade H redan sovit i soffan några timmar. Han är inte van att vara ute i friska luften så många timmar per dag ;) Jag gick och la mig efter Let’s dance och somnade ganska fort jag med. Sista natten i fjällen för detta år! :/

2 Thoughts on “Fredag 11/3

  1. pappa on 13 mars, 2016 at 21:53 said:

    det var ju inte konstigt om du satte dig på rumpan efter det intaget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation