Onsdag, 9/3

Dag två i slalombacken för oss. Vi gav oss iväg efter frukost och började i Östra Tandådalen :) Efter en hel förmiddags åk där så åkte vi hem till stugan för en liten lunchpaus.

IMG_7854.JPG

När vi kom hem till stugan så drog S&J iväg till längdspåret och vi åt lunch. Pasta och kotlett-resterna åt vi, såhååhå gott. När vi ätit klart körde vi bort till Hundfjället där vi spenderade eftermiddagen. Väldigt härliga åk, Henri har verkligen blivit sååå mycket bättre nu efter några dagars åkning. Så himla kul att ha någon att åka med :) Efter bra många åk så åkte vi tillbaka till stugan för en jäger och bastu. Första litern jäger för denna veckan tog slut, så Jussi fick hämta den andra litern i förrådet – hahaha.

IMG_7856.JPG

Efter bastu och fix så slappade vi i soffan en stund innan vi körde ner till O´Learys i Tandådalen för mat och gott i glasen.

IMG_7861.JPG

Henri åt burgare och vi andra åt O´Learys fantastiska BBQ rib’s.

IMG_7867.JPG
IMG_7864.JPG

 

Vid halv tio åkte vi därifrån och plockade upp Eve som kom med Swebus från Göteborg, hon kommer spendera resten av veckan med oss :) När hon installerat sig stugan här hos ossså somnade vi allihopa strax efter elva :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation