Måndag och tisdag

Måndag, 15/2
Jag skulle upp och jobba, så klockan ringde innan sex. När jag kom ut till köket så blev jag så förvånad, jag hade glömt bort att vi kvällen innan hade flyttat på köksbordet – haha. Jag tycker iaf att det blev väldigt bra, vi ska köpa två stolar till. Vi är ju ofta många personer när vi har middag osv och vi har ju plats för 6 stolar, så de kommer så småningom.

IMG_7590

IMG_7593

 

Jag åkte iaf till jobbet sen och jobbdagen rullade på. Avslutade dagen med ett möte mellan 14-16, blev stoppad påvägen tillbaka så jag kom inte ifrån jobbet före halv fem. Väl hemma iaf så gick jag ut för att springa 5 km innan det var middagsdags.

IMG_7594

Fiskpanetter, potatismos och remouladsås, mums!

Kvällen spenderades i soffan framför När och fjärran och 30 grader i februari. Gick sen och la oss, men jag somnade inte förens efter 02…. segt kan man minst sagt säga.

Tisdag, 16/2
När klockan ringde vid kvart i sex hade jag redan varit vaken 30 minuter… inte många timmar sömn denna natt helt enkelt. Jag körde iaf till jobbet och jobbade från 6,30 fram till 16. Vid 16 mötte jag och en kollega upp chefsläkarna på sjukhuset för ett gemensamt avvikelsemöte fram till 17. Så kul och givande möte och det är väldigt kul att vara ett ”ansikte” för dem och inte bara ett namn.

Efter dessa dagar med 10 h jobb kan man vara lite trött efteråt. Men då är det bara ladda om och jag åkte hem och tränade. Kl 18-19 var det styrkepass i träningshallen.

Efter en dusch hemma så åt vi något till middag som vi ALDRIG gjort innan. Det är nog ändå ganska vanligt i svenska hem men vi äter aldrig smörgåsar till middag. Smörgås med finsk salami var precis vad jag var sugen på – MUMS. Lagad middag är bäst, men detta var ett undantag. Haha.

IMG_7596

 

De sista timmarna av dagen blev lugna i soffan. Vi såg på Parneviks och somnade sen i soffan runt 21.  När man sovit lite på natten så får man sova ifatt det någon gång. Förflyttade mig till sängen vid 22,30 och då hängde även H med, sov sen utan problem hela natten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation