Underbara helg <3

Lördag, 13/2
Vi vaknade tidigt, redan vid 08-tiden. Myste inne i morgonrockarna och slappade innan jag satte ingång med städning av huset. Några timmar senare åkte vi ner till Fkb för att handla inför helgen och besökte systemet. Väl hemma igen så åt vi lunch, H putsade fönsterna och jag gjorde klart städningen. Effektiv förmiddag, hann mycket innan klockan slog 13. Solen sken från blå himmel och det var några plusgrader, verkligen vårkänslor.

Strax före 14 dök Sari, Jussi och Evelina upp hos oss för ett mysigt dygn. Efter en ”vätskepaus” runt köksbordet gav vi oss iväg på promenad ett par timmar. Vi gick runt hela Glommen, ner till hamnen och längs med stranden – såååå fint vi bor! Har nästan glömt det nu under hösten/vintern när vi inte varit nere vid havet.

IMG_7549

IMG_7545

Väl hemma igen så blev det kaffe, bullar och skidåkning på tv:n. Efter någon timme korkade vi upp en flaska champagne som vi skålade med. Vi fick den tillsammans med ett resebidrag i bröllopsgåva, väldigt gott var det.

IMG_7554

Efter ytterligare någon timme så gick jag och Eve ut i köket för att fixa tacos till middag. Tacos och rött vin, fin kombo!! Mello och soffhäng bestod resten av kvällen av med gott i glasen och i skålarna.

IMG_7558
IMG_7556
IMG_7561

IMG_7562

Söndag, 14/2
Vi vaknade innan 8, förflyttade oss till soffan (där S & J sovit) en stund för nyhetsmorgon. Jag bakade sen scones och dukade upp en frukostbuffé till våra gäster. Jag tycker det är såå kul att hålla på o fixa, hehe. Scones’en blev väldigt goda, nybakt är bäst.

IMG_7567
IMG_7568

Sen klädde vi alla på oss varmt då det var ca -2 grader ute, dock kändes det varmare eftersom solen lyste – inga moln alls. Vi promenerade ner till havet och gick bort åt höger, bort genom naturreservatet. Vi kom sen till ett nytt område där vi aldrig gått innan, såååå himla mysigt och väldigt bra promenadväg. Efter några timmar var vi hemma igen, då slängde jag ihop en alla hjärtans dag-kladdkaka medan de andra såg på skidåkning.

IMG_7578

Efter fikat så körde de hemåt igen vid lunchtid. Ett väldigt mysigt dygn hemma hos oss. Välbehövligt med en helg hemma för mig, vi har ju varit i väg 2 av de 3 de senaste och jobbat en.

Eftermiddagen spenderade vi hos grannarna med ännu mer fika och prat. Vi fick även spana in deras övervåning, som de håller på att inreda/bygga. SÅ FINT blir det, ser fram emot när vi ska göra de (om några år…).

Tacoresterna till middag, smakade helt ljuvligt. När maten sjunkit ner gick jag ut i garaget och sprang 5km. Var sugen på att springa längre men klockan var så mycket så jag stoppade där. Efter en dusch så kikade vi på 2 MaM-avsnitt innan vi somnade. Glada och nöjda efter en så himla bra helg <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation