Torsdag och fredag

Torsdag, 11/2
Jobbade mellan 7-16, fullt ös men en väldigt bra dag. Körde hem och sprang 5 km på löpbandet. H jobbade över lite och köpte med sig hämtmat på vägen hem från jobbet. Efter en dusch så slängde vi oss i soffan. Jag gjorde om bloggdesignen lite och bloggade innan vi kikade på Norska ”tungt vatten” tills vi somnade. En helt vanlig vardag med andra ord, hahaha ;)

Fredag, 12/2
Vi gick båda upp vid kvart i sex och samåkte till jobbet. Senaste 10 fredagarna har varit katastrof på jobbet, men denna var bra tack o lov. Många patienter blev utskriva och neddragningen av vårdplatser löste sig fint. Fredagsfrukost på jobbet hann vi också med.

IMG_7524

Dessutom så var vår chef på kurs så jag hade avdelningen helt själv – det gick såklart super bra. Kul att få beröm av kollegor när man gör ett bra jobb. Jag stämplade faktiskt ut redan vid 15,20 och promenerade ner till H’s jobb i stan, tar ca 15 min. Sååå skönt, solen sken från blå himmel och det var 5-6 plusgrader. Vi körde hem men stannade till på Pampone för inköp av tre fina nejlikor, sen tog vi det lugnt hemma några timmar.

IMG_7536

 

Vid 18-tiden korkade vi upp en flaska bubbel och lagade middag, kebabspett med potatisgratäng.

IMG_7528

IMG_7530

 

Kvällen spenderades framför MaM och vi la oss ovanligt tidigt, men sååå skönt det var. Att få vakna utvilad är underbart!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation