Fredag – lördag – söndag

Fredag, 5/2
H skulle till Stockholm över dagen så han åkte ganska tidigt hemifrån. Jag somnade om några timmar innan jag gick upp och gick ut i garaget. Sprang 5 km och gick sen in och tog en snabb dusch innan jag satte fart i köket. Gjorde fyllningen till lördagens smörgåstårta och förberedde annat. Körde till jobbet strax efter 13 och spenderade sen kvällen där. Åkte hem igen vid 22-tiden och då hade Minna och Markus precis åkte från oss, H hade lagat deras TV. Vi bäddade ner oss i sovrummet för att kika på webb-tv innan vi somnade.

Lördag, 6/2
Jobbade 7-15,30 och vi hade en riktigt bra jobbdag. Handlade några små grejer på vägen hem och var hemma runt 16. Städade av lite snabbt, gjorde klart smörgåstårtan och bakade ett lantbröd till Rebecka och Tobias kom kl 18,30. Hann tyvärr inte sätta mig ner mellan jobbet och middagen men så är det är men vill fixa o greja och göra de mesta själv ;) En lite vårigare dukning blev det med de fina nya Marimekko servetterna jag fick av min svärmor när de hade varit i Finland vid årsskiftet. Även påskliljor hittade jag, DET ÄR VÅR.

IMG_7483
IMG_7487

 

Till middag bjöd jag på Smörgåstårta al’a clubsandwish med nybakt lantbröd och lite olika salami. Allt blev väldigt gott, trots att jag lagar mycket mat och bakar mycket så har jag ALDRIG bakat bröd faktiskt. Bara frallabullar, scones osv men aldrig en ”limpa”. Brödet blev lite hårt i skorpan men gott! :) Blir gott att frysa in och rosta senare. Efter middagen så kikade vi på Mello, dock var det väl ingen höjdare tyvärr… :-/

IMG_7489

Tråkiga bidrag och tråkiga programledare. När det var slut åt vi efterrätten som jag gjorde i torsdags, nutellasemifreddo. Som glass fast med maräng i – SÅÅÅ god! Lite ringlad Nutella på toppen också :)

IMG_7490

 

Vi pratade och hade det väldigt trevligt – helt plötsligt var klockan nästan 01. Då åkte Rebecka och Tobias hemåt och vi försökte hålla oss vakna ett tag till för att vända lite på dynget inför Super Bowl ;)

Söndag, 7/2
Vi sov nästan till kl 10. Försökte somna om men det var svårt, tanken var att sova så länge som möjligt så vi skulle orka vara vakna läääänge på kvällen/natten. Vi kikade på MaM och åt smörgåstårta till lunch innan H körde mig till jobbet.

IMG_7497

Jag jobbade fram till kl 22 och H tvättade bilen under tiden. När han hämtat mig så bänkade vi oss i soffan framför Super Bowl med godsaker – så vi skulle hålla oss vakna. Matchen började 00,30 och vi båda tog en lite powernap innan det började. Efter halvtidsshowen och tredje kvarten somnade vi till och förflyttade oss till sängen vid 04-tiden. De som ledde när vi gick och la oss vann matchen tillslut. Inte de vi höll på tyvärr :-/

IMG_7500

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation