Måndag, tisdag & onsdag

Måndag 25/1
H åkte till jobbet på  morgonen och jag somnade om någon timme. Ägnade sen några timmar åt att sitta i telefonköer….Om löpbandet och lite andra samtal skulle ringas. Vid lunchtid åkte jag mot Varberg där jag sprang 4 km på bandet och gick 3 km. När jag var klar så hoppade jag i bikinin och njöt i spa’t någon timme. Veckohandlade på Ica på vägen hem. Sen hade jag middagen klar lagom tills Henri kom hem från jobbet, het morotssoppa blev det med vitlöksbröd till.

IMG_7351
IMG_7353
IMG_7357

Vi lyfte sen bort glasskivan från bordet så vi äntligen kunde byta ut den röda jul-duken mot den vanliga vita igen. Jag putsade iordning glasskivan innan vi satte oss i soffan framför idrottsgalan resten av kvällen J

Tisdag, 26/1
Ledig även denna dagen, råkade bli lite långlediga eftersom jag gjorde et helgbyte. Eftersom jag jobbade hela jul och nyår så fick jag min ledighet nu, typ 3 veckor försent… haha.

Spenderade hela dagen hemma med flera tvättmaskiner, städ och strykning framför Sofias Änglar.  På tisdagar är det styrkepass i idrottshallen mellan 18 och 19, vilket jag såklart skulle gå på. Tanken var att H skulle laga middag när jag tränade men han var vrålhungrig när han körde från jobbet så jag fick slänga ihop en pasta carbonara som vi åt innan istället.

Medan jag tränade så spelade H Ps4. Lagom tills jag hade duschat och var klar så började en film vid 20:30 på Viasat. Vi kikade på den och sen bäddade vi ner oss. Jag laddade under helgen ner en ”lär dig finska” app, så jag gjorde några lektioner i den innan vi släckte. Eftersom jag är gift med en Finne och nästan hela hans släkt bor i Finland så hade det varit kul att iaf förstå lite när vi är där på semester, nu är jag på g!! ;) En lektion om dagen är planen nu.

Onsdag, 27/1
Sista lediga dagen på denna 7-dgars ledighet. Började med sovmorgon och lite skidåkning på tv:n innan jag körde till Varberg. Sprang 9 km på löpbandet och kikade samtidigt på herrarnas 15 km lopp. Jag hade bara tänkt springa 7 km men det gick så smidigt så jag fortsatte så länge de åkte skidor ;) 

IMG_7371

Efter träningen så njöt jag i massagepoolen lite grann och i den varma källan. Det är sååå härligt att sitta där just nu när det är kyligt i luften och 40 grader i vattnet J Ett litet fotbad hann jag också innan jag duschade och gick därifrån.

IMG_7374
Handlade med min lite tårtbakninsgrejer på Ica innan jag körde hem. Kom hem vid 16-tiden och började direkt med kvällens efterrätt – Ferrero Rocher tårta med nutella. Minna och Markus skulle komma på middag hos oss så vi lyxade till det med lite onsdagsgott. H kom hem lagom tills tårtan var klar och åkte in i kylen.  Jag lagade även en tacopaj och gjorde en sallad som vi skulle ha till middag och den blev precis klar när M&M kom strax efter kl 18.

IMG_7376
IMG_7377
IMG_7388
IMG_7387

Vi åt och mumsade hela kvällen. När vi ätit klart så flyttade Henri och Markus till soffan för att spela tv-spel medan jag och Minna satt kvar vi köksbordet i några timmar och pratade vidare. En liten kort Nogge promenad gick vi i höstmörkret innan de åkte hem runt halv elva. Mysigt att ha middagsgäster även en vardag. När vi plockat iordning med disken så avverkade jag min dagliga finskalektion innan vi släckte. Dock hade jag svårt att somna… Klockan blev närmre 01.30 innan jag lyckades somnade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation