Onsdag – Söndag

Nu har det gått en veckan till… hinner inte riktigt med här inne – som ni märker.

Onsdag, 20/1
Klockan ringde tidigt då jag skulle upp och jobba. Vi avslutade arbetsdagen med avdelningsmöte och vid 16:30 var vi klara. Då svängde jag förbi stan för att prova vinterskor – jag hade såklart spanat på några från Canada Snow innan. Hittade iaf ett par perfekta!! :) Bara för att jag väl köpte ett par vinterskor så lär ju kylan försvinna strax, haha.

FullSizeRender-1 FullSizeRender

Stannade även till för att köpa lite blommor i Träslövsläge innan jag körde hem, precis då kom även H hem från Danmark. Han och hans kollega höll på att lasta ur grejer i garaget när jag kom. Vi åt sen middag och la oss i soffan. Kl 20:oo somnade vi båda, haha. Jag hade sovit dåligt hemma och H hade sovit dåligt på hotellet, så båda var ganska trötta. Jag vaknade till vid 22-tiden och flyttade då bara in till sängen och sov sen vidare.

Torsdag, 21/1
Vi hade ställt klockan på 08:00 eftersom jag skulle köra H till jobbet. Hans firmabil har varit inlämnad undertiden han var i Danmark och jobbade. När han var lämnad på jobbet gick jag till Asia Spa för att springa och spa’a. Hann bara springa 3 km innan pappa ringde mig. Mamma hade blivit väldigt dålig på morgonen och fått åka in till sjukhuset med ambulans. Efter det så visste jag ju inte hur det var med henne ännu då de väntade på läkaren så jag kunde inte koncentrera mig på träningen, gick 3 km till på bandet. Spa’ade någon timme innan jag gjorde mig klar och mötte upp H. körde bort honom till Bildepån så han kunde hämta sin bil. Jag svängde sen förbi Ica en snabbis innan jag körde hem. Fixade o grejade till H kom hem och hade middagen klar.

Vi fastnade framför datorn för att kika på resor till sommarsemestern…. en kryssning med Celebrity Cruises hade inte suttit fel. Vi kan ju inte boka något innan vi vet när jag får semester ändå, så vi får se :)

Fredag, 22/1
När H körde till jobbet så somnade jag om någon timme. Tanken var att jag skulle springa ute på bandet men eftersom bandet strular (väntar på tekniker) så gick ju inte de. Förberedde istället helgens packning och åkte strax före 12 ner till Fkb där jag mötte upp Rebecka, min kollega för lunch. Vi träffades på Stålboms och där blev vi sittandes några timmar. Vi hade verkligen en mysig lunch och pratade om allt mellan himmel och jord.

Vid 14:30 var jag hemma igen och då packade jag klart och plockade i ordning i huset eftersom vi inte skulle spendera helgen hemma. När H kom hem strax efter fyra så packade vi in i bilen och körde mot Linköping. Stannade till för lite mat i Kinna och ett kort stopp på Mobila. När vi kom fram var kl ca 20:30 och vi slappade bara i soffan resten av kvällen.

Mamma fick krya-på-dig tulpaner och supermüsli från Stålboms av oss.

IMG_7315

Lördag, 23/1
Tanken var ju att Sari och Jussi skulle dykt upp på lördagsmorgonen men eftersom mamma var dålig så fick det ju tyvärr ställas in :-/ Jag och pappa startade iaf dagen men ett SUPER TUNGT Ninni-pass. Musklerna fick veeeerklingen jobba i 1,5 timme… Såhär koncentrerad var jag:

IMG_7331

Slamball och rygglyft

Efter passet åt vi kvarg och tog en välförtjänst dusch. Jag och H körde in till stan så jag kunde byte några smycken jag fick i julklapp och så hämtade vi Fille och Erica. När vi var tillbaka hos mamma o pappa åt vi tacos till lunch och pratade i några timmar innan vi åkte in på hockeyn.

IMG_7317

IMG_7318

Eftersom inte Sari och Jussi kunde komma så fick en granne följa med istället, vi hade ju redan köpt biljetter tidigare. Frölunda åkte på dängstryk, 5-0 blev det tillslut till LHC. Ingen vidare bra match från Frölundas håll.

IMG_7321

Efter matchen åkte vi hem, köpte pizza och bara hängde i soffan. Pratade, lärde oss snapchat (hahaha) och åt grönsaker med dipp, mums! Runt halv tolv körde Fille och Erica hem till sig och vi somnade så småningom.

IMG_7335

Söndag, 24/1
Slapp söndagmorgon med långfrukost i pyjamas. Molly kom över vid 11:3o tiden och vi kikade på skidstafetterna i soffan. Eftersom mamma och pappa ska byta alla fönster och dörrar så hjälpte vi även till med att plocka undan gardiner och lite annat. Även sovrummen ska målas om, så lite tv-apparater plockades ner från väggarna osv :) Till lunch lagades det lax och potatis och sen fixade vi inför renoveringen några timmar till. Vid 17-tiden packade vi in allt i bilen, kramades hejdå och körde hemåt. 3,5 h senare efter ett kort matstopp kom vi hem och då packade vi bara upp och la oss i soffan någon timme för att varva ner lite inför veckan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation