Måndag & tisdag

Måndag, 18/1
Hade en fantastiskt dag, hängde med fina vänner hela dagen. Sov väldigt gott hela natten hos svärföräldrarna. På morgonkvisten tog jag och Sari en mysig kopp kaffe/te tillsammans innan jag packade in allt i bilen och körde till Bohus. Där bjöd Louise på pannkaks-frukost och vi pratade om allt mellan himmel o jord några timmar. Hon skulle iväg till barnmorskan sen och frågade om jag inte ville följa med innan jag skulle vidare. Lill-plutten i hennes mage växer som den ska och det var väldigt mysigt att lyssna på de snabba små hjärtljuden. Efter besöket så kramades vi hejdå och jag körde vidare till Kungälv hem till Cajsa och Elliot. Vi åt lunch och pratade ikapp medan Elliot sov och sen åkte vi ner till Oasen där babysim väntade för lill-killen. Så kul att se han i vattnet, verkligen uppskattat. Cajsa fick sen duscha i lugn och ro medan jag klädde på och fixade med Elliot.

När vi var klara så fick han lite lunch på cafét där och vi satte oss i bilen. Han somnade nästan direkt och vi körde in mot stan. När vi parkerat så promenerade vi upp till Avenyn där vi snabbt sa hej till H’s kusin Hanna som bygger upp en underklädes butik där just nu innan vi besökte Nespresso. Köpte kaffe till både pappa och oss och kikade in på Jedviks innan vi återvände till bilen.

IMG_2921

Körde förbi och hämtade upp Jocke på jobbet innan vi var tillbaka i Kungälv. Cajsa bjöd på supergod  köttfärsås till middag och jag busade med Elliot en stund på hans rum innan jag körde hemåt vid 19-tiden.

IMG_2614

Väl hemma så bytte jag om för att springa och snön började vräka ner. Efter en dusch så bäddade jag ner mig i sängen och kikade på lite webb-tv innan jag somnade. Länge sedan jag sov själv hemma nu (har bara sovit en natt själv i huset, i oktober) men jag somnade iaf, även om jag vaknade typ varje timme… haha.

IMG_7270

Onsdag, 19/1
Eftersom jag vaknat typ en gång i timmen under natten så var jag rätt så trött när klockan ringde kvart i sex. Jag hoppade i träningskläder och körde till jobbet, misstänkte att det skulle bli tajt att hinna hem mellan jobb och kvällens träningspass kl 18. Det hade ju kommit väldigt mycket snö under natten så det tog dubbelt så lång tid att köra dit, max hastighet var 50km/h. Tur man alltid är ute i god tid ;) Jobbade fram till 17,20 då mötet från kl 15 drog ut på tiden.

Var hemma fem i sex så hann bara hämta skorna och vattenflaskan innan jag körde bort till träningshallen. Då jag inte fick någon träningsvärk efter förra veckan så körde jag lite hårdare denna gången ;) Vi körde tabata-stationer och jag var med samma tjej som förra veckan. Extra kul när man kan peppa varandra. Väl hemma igen så fick jag skotta av garageuppfarten. Snön som kom under natten hade fryst fast så jag fick verkligen kämpa. 45 minuter orkade jag men sen blev jag ganska kall då jag var svettig efter passet. Gick in och stoppade in en jansons i ugnen och hoppade in i en värmande dusch. Det blev lite julig middag (Janssons, prinskorv och köttbullar) men Henri gillar ju inte Janssons så jag får passa på när han är borta på jobb ;) 

IMG_7274

Var så frusen hela kvällen sen att jag bäddade ner mig i sängen med duntäcke, morgonrock och filt, haha. Kikade på webb-tv och somnade faktiskt innan halvtolv – behövligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation