Freeeedag

Äntligen fredag, trots att jag jobbar i helgen. Det är ändå speciellt med fredagar!! :) Solen lyser från barhimmel och jag är ledig :D

Imorse kl 05 gick H upp för att köra till Landvetter. En dags trip till Stockholm/Västerås för jobb för hans del. Jag gick upp vid 9-tiden och ägande nästa 4 timmar åt att STORSTÄDA hela huset. Efter jul/nyår nu när både gran och all julbelysning är borta så behövdes det. Jag har ju såklart städat som vanligt, men inte så som idag. torkat lister, torkat dörrar, putsat spelbar och ja – skrubbat varenda liten del av huset – nu skiner det och luktar gott över allt :) Ännu härligare fredag helt plötsligt, fint hus till helgen är underbart.

Efter lunch gick jag ut till garaget och sprang 5 km. Efter en dusch hämtade jag posten och handlade lite till mitt semlebak. Första gången jag tänkte ge mig på att göra wienersemlor och göra egen smördeg. Den blev bra, men vet inte om det är värt att göra alla moment igen…. köper nog färdig nästa gång ;) Ni får se bilder när dem är ät-klara.

Nu väntar jag på att H ska komma hem, han åkte nyss från Varberg så det bör inte dröja länge. Jag ska fixa klart pulled pork’en så den är klar när han kommer hem. Då blir det middag och slapp i soffan resten av kvällen :) Jobb helg väntar sen…

Titta på min fina orkidé. Den fick vi av H’s chef med fru när vi flyttade till Varberg 2013. Den trivdes aldrig i Väröbacka, men SOM den trivs i vårt hus!! Precis som vi ;) 24 blommor har den just nu.

IMG_7231-1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation