Onsdag – söndag

Som vanligt så springer dagarna iväg och jag hinner inte med att uppdatera här inne ;)

Onsdag, 6/1
I onsdags var vi båda lediga och när vi vaknade vid 9,30 så sa Henri, ”Du vill ju åka till Väla (köpcenter i Helsingborg), klä på dig så åker vi”. Sagt o gjort, 20 minuter senare satt vi i vår hyrbil påväg ner. Vi började på IKEA där vi lämnade tillbaka lite grejer som vi köpt för mycket av (hyllplan till tvättstugan) och så åt vi lunch där.

IMG_9686

 

Efter lunchen gick vi in på Väla-centret där vi spenderade några timmar. När vi flyttade in i huset så fick vi ett presentkort utan Wemléns och för det köpte vi två vita ljusstakar från Skultuna. Vi har ju svart/guldiga redan, så nu blev det två vit/guldiga att matcha med. Blir fint på köksbordet ihop med de de andra Iittala ljusstakarna också :) 

IMG_5828
IMG_9615

Jag köpte även duschcreme från Rituals. Henri fick det i födelsedagspresent och jag gillar verkligen deras ”skum-duschcreme” så jag köpte en jag med. Den luktar dessutom ljuvligt.

IMG_6478

 

När vi kände oss klara med shoppingen (som inte blev mer än så…) så åkte vi 6 minuter där ifrån till min farbror och min kusin. Där spenderade vi tre timmar med att prata och fika på farmors-bullar, mums. Min farbror fyller år nästa vecka så han fick en bukett tulpaner av oss.

IMG_1008

Vid 16-tiden åkte vi därifrån och körde då svängen förbi Höganäs. Jag hittade ett par svarta jeans och så köpte vi kivi ljusstakarna från Iittala som står bredvid Skultuna ljusstakarna på bilderna ovanför. Henri hittade lite trädgårdsverktyg som vi kommer behöva i vår/sommar. Vi stannade till för lite middag innan vi körde sista biten hem. Resten av kvällen spenderade vi med MaM innan vi somnade.

Torsdag, 7/1
Klockan ringde återigen tidigt efter tre lediga dagar. Jag småkte med H så han körde mig till jobbet och sen rullade dagen på. Vid kl 16 hämtade han mig och när vi var påväg hem fick vi sms om att vår bil var klar att hämta. Vi valde dock att köra hem och hämta den på fm på fredagen istället. Väl hemma så sprang jag 5 km på bandet och sen lagade jag korvstroganoff till middag.

IMG_1103

 

Fredag, 8/1
Henri körde mig till jobbet även denna dag och på hans lunchrast så åkte han och bytte tillbaka till vår bil – med nytt och fräscht batteri. Tack o lov så gick allt på nybilsgarantin. När jag slutade vid 16 (skulle gått tidigt men de gick inte pga kaoset på avdelningen) så hämtade han mig och vi åkte hem. Jag sprang snabbt 5 km på bandet innan jag duschade och gjorde mig iordning. Vid 19 åkte vi hem till min kollega Rebecka och hennes kille där vi var bjudna på middag. Vi hade en supertrevlig och mysig kväll med god mat som Tobias lagat, rödvin och skratt. Vi har verkligen kul ihop, hahaha.

IMG_2759
IMG_1851

 

Efter klockan ett någon gång tog vi en taxi hem och lät vår bil stå kvar där. Vi hade nog stannat längre om det inte vore för att vi skulle upp tidigt dagen efter och iväg på dop i Halmstad :) De får bli nästa gång. Jag och Rebecka började på avdelningen samtidigt så vi har i jobbat ihop i tre år snart :)

Lördag, 9/1
Upp tidigt i snöovädret för att köra till Halmstad. Vid 11:30 började dopceremonin och det var en väldigt mysig och fin kyrka. Henri’s kusin Carolynn skulle döpa sin dotter Elvira :)

IMG_1142

IMG_5474

Jag, Henri, Evelina, Markus R och Stefan + några kids satt vid ett bord under dopfikat och vi skrattade mest hela eftermiddagen. Dåliga vitsar präglade eftermiddagen kan man säga, hahaha. Väldigt trevlig var det och supergott fika blev vi bjudna på. Tårtorna som Nina gjort var såååå goda. Många fina paket fick Elvira också.

IMG_8390

Vid 15-tiden körde vi därifrån och med oss hem följde Henri’s kusin Nina + man och barn (de som fixade maten till vårt bröllop i våras). Vi plockade även upp vår andra bil som vi lämnade på fredagskvällen i Fkb. Vi köpte sen med oss pizza hem och visade vårt hus för dem. Några timmars mys innan de åkte vidare hemåt. Då klädde vi på oss varmt och tog en långpromenad ute i mörkret, kylan och snön. H somnade sen tidigt i soffan och sov resten av kvällen.

IMG_5958

IMG_7441
IMG_0114

 

Söndag, 10/1
När vi vaknade vid 9-tiden så gjorde vi oss iordning och körde upp till H’s föräldrar som precis kommit hem efter två veckor i Finland. Vi fikade, kikade på bilder och så fick vi fina presenter. Supersalmiakki, två röda Kastehelmi skålar från Iittala och lite annat. Tack <3 Vid 15-tiden ringde jobbet och meddelade att jag skulle jobba på natten, är det kris så är de. Då kramade vi om svärisarna och körde vidare till Jocke, Cajsa och Elliot där vi var bjudna på middag. Vi myste, åt god kycklingenchilada och kladdkaka till efterrätt. Lill-grabben går nu om man håller honom i händerna, han växer så de knakar. Han blir mer och mer en liten pojke och ingen bebis längre ;) 

IMG_6225
IMG_7180

 

Vid 19-tiden packade vi in oss i bilen och körde hem så fort vi kunde. Det var KATASTROF väglag…. snöblandat regn och 10 cm snöslask på vägen, hela vägen hem. Vi kom iaf hem och jag hann bara hämta mitt passerkort och sen åkte vi direkt tillbaka till Varberg igen. Stämplade in på jobbet vid 21:00 och sen gick natten superfort.

Landstingspyjamasen på för natten…

IMG_7193

 

Helgen kan sammanfattas med fantastiska vänner och släkt. Inte ofta vi hinner träffa så många olika vänner/släktingar på en helg då jag ofta jobbar… Äntligen en heltledig helg med massor utav umgänge <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation