Lördag och söndag

Lördag, 2/1
Vi tog sovmorgon och jag vaknade vid 9,30. Henri sov vidare till 10,30 så jag låg kvar i sängen o läste tills han vaknade. När han vaknade så kikade vi på Agnetas nyårskarameller från dagen innan på webb-tv och när det var slut så hann jag bara klä på mig och köra till jobbet. Jobbade 14-22, galen kväll – väldigt skönt när vi kunde stämpla ut vid 22. När jag kom hem så gick Henri fortfarande i morgonrocken och hade inte gjort många knop medan jag var borta. Vi började då kika på en film som vi såg halva på. Vid halv ett somnade vi, jag skulle ju upp några timmar senare för jobb.

Söndag, 3/1
Klockan ringde före 06 och jag studsade upp och körde till jobbet. Konstigt nog så var jag ganska pigg, trots de få timmarnas sömn. Dagen gick fort då det var lika mycket att göra som kvällen innan. Åkte från jobbet vid 15,30 och när jag kom hem så kom även Minna, Markus och Nogge i samma veva. Vi drack en kopp kaffe och tjötade några timmar innan jag började med middagen :) Enkel tacogratäng stod på menyn.

IMG_7036

 

Vi åt sen länge och pratade vidare. När maten låg i magen och allt var undanplockat så kikade vi på bilder från vår resa vid tv:n innan det var dags för mig och Minna att fixa efterrätten – Gino. Frukt med smält vit choklad, mums!

IMG_7038

Vi satt sen några timmar i soffan. Grabbarna spelade tv-spel och vi pratade hus, renovering, väggfärger och tog en promenad med Nogge i kylan. Hela 5 minus hade vi igår, helt klart den kallaste dagen denna vintern (eller vinter o vinter?? höst…). Helt klart en mysig o slapp eftermiddag/kväll. De åkte hem strax före elva och vi gjorde inte så mycket mer än att plocka iordning lite här hemma innan vi la oss. Bra helg, trots galen jobbhelg :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation