2015 blev 2016

Onsdag 30/11
Klockan ringde vid 06 och det var dags för jobb igen. Sista två jobbdagarna under 2015. Jobbade fram till 15,30 då jag stämplade ut och åkte hem. Väntade in Henri som också var påväg hem och åkte sen upp till Göteborg tillsammans. Köpte förvaring till tvättstugan på IKEA och sen ett nytt skrivbord till kontoret. Nu när vi bott i huset i 6 månader så har vi känt efter lite hur vi vill ha de. Man måste nästan bo ett tag innan man vet helt :) Men nu ska kontoret och tvättstugan få sig ett lyft.

Vi var hemma igen runt 19 och då bar vi bara in allt och jag gick ut o sprang några km i garaget, kikade lite på första perioden i Brynäs matchen samtidigt.

IMG_6990

Vid kl 20 började svt årskrönika så den tittade vi på och jag styrketränade samtidigt. Både mage, rumpa och armar/bröst fick sig en omgång. Efter en dusch så landade vi i soffan båda två och avslutade kvällen med Falkenbergsrevyn, Henri somnade dock efter halva.

Torsdag, 31/12 Nyårsafton
Vaknade vid nio tiden och hela förmiddagen innan jag skulle till jobbet gick till att fixa på kontoret/gästrummet. Vi flyttade ut den stora garderoben från kontoret till gästrummet och byggde ihop skrivbordet. Sen fick gästsängen/soffan flytta in på kontoret och vi flyttade runt lite bland grejerna. Strax efter 13 körde Henri mig till jobbet och han fortsatte att röja hemma bland grejerna. Kvällen på jobbet gick fort då de var super mycket att göra. När jag väl fick åka hem från jobbet så hann vi bara spela lite Wii (som H kopplat in nu, varit nedpackat över ett år) innan vi gick ut för att skåla in nya året med grannarna på gräsmattan och kika på fyrverkerier.

IMG_7007

Fredag, 1/1 Nyårsdagen
Efter en vääääldigt lugn nyårsafton (pga jobb) så vaknade vi båda pigga vid kl 9. Satte igång med att plocka in i garderoben igen och fortsätta röja bland sakerna. Vid lunch tid så kom en kvinna och köpte det gamla skrivbordet, så blev vi av med de. Efter de åkte jag och H iväg till Ica för att handla mat inför helgen. Väl hemma igen så satte vi upp hyllorna i tvättstugan. De blev faktiskt riktigt bra, så skönt med ordentlig förvaring där!

IMG_7024
IMG_7025

 

Vid kl 16 var vi klara och då började första Tour de ski tävlingen – sprint. Jag såg kvartsfinalerna i soffan medan H spelade inne på kontoret men sen såg jag semifinalerna och finalerna ute i garaget samtidigt som jag sprang några km på löpbandet.

IMG_7020

 

Väl inne igen så duschade jag och lagade en supergod middag. Jag slog en egen bearnaise, ugnsrosgtade potatis/sötpotatis och stekte strimlad lövbiff :) Det tog sin lilla tid men såååå gott det var när vi äntligen kunde äta, mums.

IMG_7028
Resten av kvällen spenderades framför Winter Classic, som Montreal vann stort.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation