Måndag och tisdag

När Henri’s klocka ringde i måndags morse var det väldigt skönt att somna om i min varma sköna säng. Hela dagen nästan sprang iväg. Handlade och fyllde upp kylen efter nästan 4 veckor hemifrån då vi bara hann vara hemma i 3 dagar innan vi åkte till Linköping över helgen. Sprang 7 km och strök några timmar tills Henri kom hem igen.

Ja, en dag går ju så fort. Jag tvättade även upp mina Ilse Jacobsen klänningar och jag tror att det var sista tvätten med denna tvättmaskin. Den hängde sig i ett läge flera gånger och sen har jag inte hunnit prova igen… Ska prova den en gång till men annars vet vi ju vad vi ska göra under mellandagsresan :) Det var ju de första jag ville byta ut när vi köpte huset, så det är ju inte helt oväntat.

När Henri kom hem så griljerade jag skinkan och vi åt skinkmackor till kvällsmat samtidig som vi kikade ifatt några PH avsnitt.

IMG_6868

IMG_6869

 

Även tisdagen var jag ledig men då var jag iväg nästan hela dagen. Gick upp på morgonen och sprang 5 km på bandet. Efter en dusch så körde jag till Varberg och mötte upp Anna en för en lunch på Paganini. När vi pratat ikapp ett par timmar så gick jag en sväng på stan för att köpa lite presenter när Anna skulle åka och jobba kvällen. Julklapparna var jag/vi klara med med Henri har ju fått ett kusinbarn i Finland och eftersom min svärföräldrar ska dit på juldagen så skickar vi med en liten gåva till henne.

Jag mötte även en annan vän som gav glädjande besked :) Svängde förbi Fynda på vägen hem för att köpa ny julgransfot och matta, eftersom Henri så gärna ville ha gran ändå och köpte med en hem i måndags. Den fick stå till sig ett dygn i garaget innan vi tog in den i tisdagskväll. Slängde i lite ljus och några få kulor, granen är SÅ TÄT så knappt pynt får plats.

IMG_6878

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation