Torsdag & fredag

Torsdag, 12/11
Det var lite kris på jobbet så jag fick gå in och ta ett extrapass. Jobbade mellan 7-15, dagen gick fort som alltid och jag åkte sen hem för att springa på bandet. Var klar lagom till 17-tiden och efter en dusch så kom Henri hem från jobbet och jag fixade delikatessmiddag- falukorv med potatismos, haha. Vi kikade ifatt lite serier och fixade här hemma innan vi tog kväller.

Fredag, 13/11
Började dagen med att starta en tvätt när Henri körde till jobbet. Försökte somna om men tvättmaskinen lät sååå mycket så det var svårt. Somnade tillslut om en timme vid nio-tiden. Kändes som jag sovit bort halva dagen, men så var ju inte fallet, hehe.

Vid 11-tiden åkte jag in mot Varberg för att bocka av några inköp inför resan. Nya underkläder, solkräm, larmdekaler till huset, nya svarta klackar (en storlek större eftersom fötterna alltid svullnar i värmen) till resan och några julklappar :) När jag var klar i centrum åkte jag bort till Detaljdäck där vi har våra vinterdäck på deras däckhotell. De har drop-in på däckbyte så jag tog en lapp och väntade 5 minuter innan det var min tur. Snabbt letade de fram våra däck och bytet gick superfort. Åkte sen förbi Ica och handlade lite till kvällen innan jag åkte hemåt.

IMG_5690

 

Väl hemma sprang jag 7 km på bandet innan jag tog helg. När jag duschat så drog jag igång en härlig spellista på Spotify med riktig helgkänsla, riktigt högt också. SÅ skönt att inte ha några grannar man kan störa länge :) Henri kom hem strax före 18 och då fortsatte han jobba lite vid köksbordet och jag höll på att slå in en massa julklappar – SÅ HIMLA MYSIGT. Lagom till Idol dukade jag upp lite charkisar, räkor och vin vid soffan. Så skönt med en slappkväll i soffan framför idol. Förra fredagen jobbade jag ju och missade det.

IMG_5700

Rätt person fick ju lämna idol också…. äntligen ;) HEJA MARTIN!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation