Måndag – onsdag

Alltså tiden går såååå fort!!  Jag hinner knappt med. Nedräkning till resan på riktigt nu, 16 dagar tills vi ger oss iväg :D 8 arbetspass kvar innan jag är ledig 3 hela veckor. SÅÅ HÄRLIGT.

Måndag, 9/11
Klockan ringde vid 06 och jag studsade upp för att åka till jobbet trots att jag inte fått så många timmars sömn. Alltid svårt att somna och koppla av efter att man jobbat till 22,00 kvällen innan. Jobbade fram tills kvart över fyra, var fortfarande lite kaos när jag gick eftersom vi öppnat upp fler vårdplatser :) Jag åkte iaf hem och sprang 6 km på löpbandet. Henri var hemma vid 18-tiden och det var ungefär den tiden jag var klar. Då lagade jag middag (biffar, potatis och gräddsås) som vi åt tillsammans innan jag tog en snabb dusch.  

IMG_5668

När vi tillslut hamnade i soffan så kikade vi på fotbollsgalan och ett avsnitt PH innan vi somnade.

Tisdag, 10/11
Jag skulle varit ledig men när Henri gick upp vid 07 så ringde min telefon – det var jobbet och det var KAOS, så jag ställde upp. Körde dit och jobbade på fram till kl 15,30. Efter att jag kollat posten påvägen hem så ställde jag mig vid strykbrädan – den högen var inte att leka med, hehe.  Strök 30 minuter innan jag gick ut för att springa 6 km på löpbadet. När jag var klar kom Henri hem och vi åt middag. Han hade glömt sin lunchlåda med mat från kvällen innan så han åt den och jag gjorde bara köttbullemackor till mig. Kikade på några Sofia’s änglar avsnitt och sen återvände jag till strykbrädan igen där jag sen blev kvar resten av kvällen.

IMG_5672

H somnade i soffan och jag bäddade ner mig i sängen vid 23-tiden. Läste lite innan jag blev trött och kunde somna.

Onsdag, 11/11
Henri åkte till jobbet strax efter sex och jag somnade om en timme till innan jag gick upp. Halv åtta var jag ombytt och befann mig ute i garaget på mitt band. Kikade på the bachelor medan jag sprang fem snabba km. Efter en dusch så satte jag mig i bilen och körde upp mot Göteborg. Första stoppet var IKEA Kållered där jag fixade lite små ärenden.

Körde sen vidare upp till Kungälv där jag skulle besöka Elliot och Cajsa. Vi bebis-gosade och pratade om allt mellan himmel o jord några timmar. Cajsa lagade supergod lunch medan jag underhöll Elliot. Alltså Cajsa är riktigt duktig på mat – man blir alltid bjuden på super god mat där :) Hon bjöd på en biffstroganoff med ris.

IMG_5675

När vi ätit så promenerade vi ner till Kungälv centrum och lill-killen somnade i vagnen. Vi kikade i lite butiker och jag köpte en present till kvällens-aktivitet. Vi tog även en fika på Tant Rut och Elliot fick lite mellanmål. Sen promenerade vi hem till dem igen och han somnade även på vägen tillbaka. Väl där så sa jag hejdå till dem och körde ner mot Kungsbacka/Fjärås. Satt i lååååånga köer på E6:an…. men kunde tillslut möta upp tre kollegor hemma hos Bea (en kollega som fick sin andra bebis för två månader sen). Hon blev väldigt glad över paketet som jag köpt tidigare under dagen :) Sååå söta barnkläder det finns just nu.

Vi blev bjudna på god kycklingsallad och en palsternacks-kaka med apelsinfrosting (låter lite sissodär men det var verkligen supergott) till efterrätt. Bebisen skötte sig exemplariskt och sov hela vårt tre timmar långa besök. Vid nio tiden körde vi hemåt, i spöregnet. SOM det regnade och riktigt kolsvart var de. Bitvis var det lite obehagligt men hem kom jag iaf. Henri sov i soffan när jag kom hem och gick inte att väcka. Släckte ner här hemma och la mig i sägnen för att läsa någon timme. Tillslut kom han in och la sig och jag somnade gott ;) Händelserik och riktigt rolig dag :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation