Två lediga dagar

När man jobbar som jag (oregelbundet) och jag jobbar helger så får man ofta flytta på sin lediga helg. Denna veckan jobbar jag mån, tis, fre, lör ,sön = min helg var onsdag och torsdag.Två riktigt bra dagar har jag iaf haft.

Onsdag, 4/11
Henri åkte till jobbet strax före halv åtta och jag somnade om, dock bara i tio minuter då jag vaknade av ett sms. Elin och Hugo skulle komma hit på lunch på torsdagen egentligen men det hade kört ihop sig och hon undrade om de kunde komma idag istället. Det gick ju lika bra det förutom att jag inte hunnit handla det jag skulle laga, så det fick bli sconeslunch istället. Jag städade av lite snabbt och fixade med en massa grejer här hemma tills de kom vdi 12-tiden. Hugo är nu 9 månader och ställer sig mot ALLT, nästa gång vi ses så går han nog. Han är ju sååå söt också.

IMG_5613

Dessa fina blommorna fick jag också <3

IMG_5614

Efter vi ätit så var det sovstund för Hugo så vi bäddade ner honom i vagnen och gick en runda på nästan 6 km här runtomkring. Vi har så mycket att prata om när vi ses, då det bara blir ca en gång i månaden. När vi väl var tillbaka hemma så vaknade Hugo precis och de packade in sig i bilen och åkte hemåt. Jag gick ut i garaget för att springa, 6 km blev det och jag blev precis klar när Henri kom hem från jobbet. Till middag lagade jag krämig salami och broccoli-pasta som vi åt innan vi slängde oss i soffan.

IMG_5621

Jag hade planerat en film och popcorn kväll. Vi såg på Troja, som är 2 h o 45 min lång….. Lite i längsta laget för min del men det hände ju ändå något hela tiden så tiden gick rätt fort. När den var slut såg vi ett PH innan vi somnade.

IMG_5624

Torsdag, 5/11
Henri’s klocka stod på halv åtta, när han gjort sig klar så åt vi frukost ihop innan en kille från Telia kom hit. Vi kikade både inne och ute vart de ska dra in fibern hos oss. Jag vill INTE förstöra gräsmattan för mycket…. men vi får väl se hur de blir. När han åkte så körde Henri till jobbet och jag satte igång att tvätta. När första tvätten var hängd gick jag ut till garaget för att springa, 8 km blev det på 46 minuter.

IMG_5630

När jag var klar tvättade jag två maskiner till och hade hemma spa! Bäst att ta hand om huden nu så den är fin tills vi ska ut o resa. Har bokat in en fotvård nu också precis innan vi åker – välbehövligt!

Vid 15-tiden körde jag in mot stan för att byta en grej på Pompone innan jag mötte upp Henri vid Varberg Nord. Vi körde upp till Mölndal där Henri lämnade en grej hos en kollega innan vi körde mot Nordstan. Nästan 50 minuter tog det att köra från Mölndal centrum till Nordstan i rusningstid…. Det är vi inte vana vid längre, inte kul!! Gick in på Åhlens där jag använde presentkortet jag fick när jag fyllde 25 av mina svärföräldrar. En Ilse Jacobsen klänning blev det till resan :) Efter några snabba butiksbesök så åkte vi vidare till Nödinge där Henri skulle kika på kläder. Hans faster jobbar där och GISSES vad kläder han köpte. Vi var nästan ensamma i butiken och fick röja runt inne på lagret eftersom de flesta sommarkläder var där. Dock kan han använda det mesta året om sen när vi är hemma igen. Ska man ha skjorta 14 kvällar på rad så ska man ;) 10 skjortor, 1 piké, 3 par chinos och 2 par shorts. När vi kom hem var han tvungen att kolla igenom allt igen, då han glömt av vad han provat – haha. Eftersom han köper kläder såååå sällan så var det väldigt välbehövligt för hans garderob.

IMG_5635

Tur som sagt att vi var ensamma i butiken för annars hade han väl vägrat prova något alls ;) När vi var klara så köpte vi med oss mat hem till Henri’s föräldrar som vi åt och efter någon timme så åkte vi hemåt igen. Var hemma runt halv tio och efter vi klippt bort alla lappar och hängt upp allt så kikade vi bara på ett avsnitt PH innan vi somnade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation