Fredag – Söndag

Fredag, 30/10
Strax före klockan 06 gick vi upp för att köra till jobbet. Henri lämnade av mig vid sjukhuset och åkte vidare till sitt jobb. Vi stängde en halv avdelning men ÄNDÅ kom jag iväg från jobbet strax före kl 16, trodde de skulle bli rejäl övertid med tanke på utgångsläget. Henri hämtade upp mig utanför och vi svängde bara förbi Ica innan vi körde mot Ljungsbro och mamma o pappa :) Vid 19-tiden var vi framme och då hade mamma middagen klar, tacogratäng som jag önskat.

IMG_8234
IMG_1222

 

När vi var mätta gick vi in en stund till grannarna, då mamma o pappa var kattvakt i helgen. ”Vi” (läs: mamma, pappa o Henri) myste med de små kattungarna och de fick kvällsmat. Det var FULL rulle på dem och de for runt i hela huset, haha. Sen bakade jag och mamma en aftereight-kladdkaka till dagen efter innan vi hamnade i soffan och kikade på Idol på tv4-play.

Lördag, 31/10
Klockan var ställd på strax efter åtta men jag vaknade lite innan. Klockan 9 var träningskläderna på och vi åkte ner till träningslokalen för ett hårt styrke-pass. Fram tills kl 10,30 kämpade vi på och shit så tungt det var, men skönt efter åt såklart.

IMG_5571

När vi kom hem till Henri igen så duschade vi snabbt och åt lunch innan vi åkte ner till Vimmerby och farmor. Stannade till i Södra Vi och Djursdala för att sätta ljus och blommor på mormor/morfars och farfars grav.

IMG_5574
IMG_5579

 

Vi stannade till snabbt hos farmors syster och man för att kika på deras renovering innan vi åkte in till farmor dit de också kom sen. Vi hjälpte farmor med det sista av middagen innan några fler anslöt sig. Två farbröder till mig och farmors syster och Ivan, plus oss fem. Farmor hade lagat älgstek (efter mitt önskemål) med potatis och portersås – MUMS!

IMG_5582
IMG_5594
IMG_5585

 

Strax före 18 åkte vi ut till Södra Vi för minnesstund, då det var Allhelgona. De tände ljus och läste upp alla som gått bort under året. Graven var väldigt fin i mörkret och utanför träffade vi väldigt många som vi inte sett på några år. Så mysigt. Vi hoppade sen in i bilen och körde hem till mamma o pappa igen. Vid 20-tiden var vi hemma och efter lite mys med kattungarna så spenderade vi resten av kvällen i hörnsoffan. Vi såg på Så mycket bättre och lite andra klipp innan vi somnade vid midnatt.

IMG_5607

Inte många sekunder de låg kvar sådär stilla… ;)

Söndag, 1/11
REDAN november…. OCH endast 28 dagar tills vi åker iväg på vår bröllopsresa!!!! SÅ HIMLA GÖTT :D Vi vaknade runt åtta men låg kvar o drog oss lite. Vid nio tiden åt vi söndagsfrukost och bara satt o pratade länge o hade de mysigt.

IMG_5598

Mamma har sytt tre strandklänningar till mig till resan men de var liiite tajta så vi sprättade upp några sömmar så hon kunde sy ut dem lite. Under tiden hjälpte Henri pappa med något tekniskt som strulade… Vid 12-tiden åkte vi in mot stan, shoppade nya vantar och cykellysen, haha. Vi gick snabbt in på ikano-huset där Henri fick välja ett par jeans och en tröja som han fick utav mamma o pappa i förtidig födelsedagspresent, superfina. Sen åkte vi in till stan och gick till Hamlet, där vi skulle äta plankstek till söndagsmiddag. SÅ. HIMLA. GOTT. På fredag är de 33 år sen mamma och pappa förlovade sig på just den restaurangen.

IMG_5605

 

Vi köpte sen med oss lite efterrätt från Lindh’s och åkte hemåt. Kaffe och kaka + mys med min lilla Molly som dagen till ära var utklädd till Halloween-Häxa.

IMG_5608

 

Efter att vi hjälpt den med lite mer saker och rensat lite i källaren hos mamma o pappa (tog med oss lite saker hem hit, att lägga upp på vinden för framtiden) så hoppade vi in i bilen igen och körde hemåt vid 17-tiden. Målet var att hinna hem till Formel 1 race’ets start kl 20,00 och de gjorde vi med 3 minuters marginal ;) Efter målgång vid 22-tiden packade vi in sakerna från bilen och bäddade ner oss framför kvällens solsidan i sängen innan vi somnade.

Himla bra och mysigt helg, det har vi verkligen haft <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation