Måndag-tisdag-onsdag

Denna veckan har det varit fullt ös. Jag jobbar måndag till fredag kl 7-16, eftersom min kollega är på semester. Dagarna går fort då det är mycket att göra.
 
I måndags efter jobbet så sprang jag på mitt kära löpband, så skönt att kunna åka direkt hem och inte alltid via gymmet och komma hem efter kl 18 på kvällen… :) Nu börjar det ju dessutom bli mörkt vid den tiden snart. Efter att jag duschat så lagade jag hamburgare till middag, smidigt och enkelt men gott.

IMG_5366

När vi var proppmätta så satte sig Henri i soffan och när jag fixat med disken i köket så skulle jag göra detsamma men då höll den helt på att braka ihop så vi plockade isär soffan istället och lagade fjädrarna som släppt på undersidan (under delen man drar ut till bäddsoffa). Det har varit en liten grop några veckor på ett ställe pga av att fjädrarna släppt. Det gick lätt att fixa och nu är det åtgärdat. Vi kikade sen på PH och några BB avsnitt, men jag tycker tyvärr inte det är så kul i år :/
 
I tisdags så stämplade jag ut vid 15,15 för att snabbt köra bort till Ullared efter jobbet. Jag hittade fina vita gardiner till gästrum/kontor när jag var där med Cajsa för några veckor sen men det blev helt fel mått (Henri skulle mäta mitt i en tv-spels-nhl-match, haha) så jag lämnade tillbaka dem. Gick bara in och hämtade nya + några andra få saker. Snabbt in och snabbt ut, skönt att det var lite folk iaf. När jag åkte hemåt så ringde Henri och sa att jag skulle möta honom på kvantum då jag fått en paket-avi i bevlådan, min nya iPhone 6S hade anlänt. Väl hemma så sprang jag 5 km på löpbandet och duschade innan vi åt middag tillsammans. Klockan hann bli 20,00 innan vi åt, tur att det fanns baconpajer i frysen sen min 25 års fest. Resten av kvällen ägnades åt lite serietittande innan vi somnade.

IMG_5372
IMG_5374

 

Min första vita iPhone, jag har alltid haft den svarta innan.
Nu när de släppte en ny färg så vågade jag mig på den. Roséguld :)

I onsdags jobbade jag fram till fyra. Fullt ös hela dagen och eftersom vi inte hade någon avdelningschef så fick jag ta en hel del beslut själv. När jag skulle gå hem var jag iaf helt slut, hehe. När jag kom hem hade Henri (som tagit en riktig kortdag på jobbet) precis gjort sin promenad-premiär på bandet, wohoo! Jag förberedde kvällens middag genom att skära morötter, potatis och lök som jag la i vatten i en kastrull och ställde i kylen. Sen bytte jag om och sprang 5 km, på rekordtid!!! :D Sprang nästan på 11km/h hela passet. När jag kom in igen så kokade jag ihop den heta chili och morotssoppan, som för övrigt blev sjukt god. Att Henri tar flera portioner är verkligen bra betyg!!! ;) Vi åt den tillsammans med vitlöks-naan-bröd.

IMG_5384
IMG_5386
Efter en dusch så kröp jag ner i soffan bredvid H och vi kikade på söndagens Bron och PH innan vi båda blev väldigt trötta runt 22-tiden. Henri somnade i soffan och jag bäddade ner mig i sängen runt halv elva. Kunde inte somna förrens runt halv tolv, men skönt för kroppen att bara få slappna av. Min kropp är inte van att gå upp kl 6 fem dagar på rad ;)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation