Måndag

Måndag, 5/10
Mycket bra start på veckan måste jag säga. Jag somnade om när Henri åkte till jobbet och när jag vaknade låg jag kvar i sängen någon timma och läste. Sen hoppade jag i träningskläder och mina löparskor och gick ut i garaget. SÅÅÅÅ smidigt!!! Sprang 7 km, som gick oerhört lätt. Dock brukar löpningen på måndagar gå väldigt lätt då kroppen i princip alltid har fått vila hela helgen. På fredagar är den lite tröttare efter 4-5 pass, vilket ju är förståligt.

Iaf så är jag väldigt nöjd med bandet. Det är smidigt, enkelt och ja – jag kan än så länge inte komma på något jag inte gillar med det. Det är inget ”mesigt” promenadband som många har hemma under sängen utan ett ordentligt löpband som lika gärna hade kunnat stå på ett gym! JAG ÄR NÖJD.

Efter en dusch så åt jag pizzarester från i lördags till lunch innan jag hoppade in i bilen och körde ner till Halmstad. Utbildning för oss hygienansvariga på avdelningarna stod på agendan kl 13-16. Väldigt intressant denna gången.

IMG_5231

När jag skulle därifrån hamnade jag i lite rusningstrafik men man är ju snabbt ute på E6′an. När jag stannat till i Fkb för att handla lite så fastnade jag i nästa kö 4 km hemifrån…. De asfalterar vägarna runt omkring oss vilket kommer bli kanon bra när det är klart, men nu blev jag fast 25 minuter där!!! :/ Haha. Kom iaf hem vid halv sex tiden. Det luktade iaf gott där jag stod och väntade, hahaha ;)

IMG_5235

 

Vi skulle fixat klart i garaget men Henri var för trött så det blev en kväll i soffan istället. Vid nio tiden flyttade jag in till sängen för att kika på några avsnitt av Kockarnas kamp som jag missat och Henri kikade på Gumball 3000.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation