Fredag, lördag och söndag

Fredag, 2/10 
Vi vaknade upp till en härlig fredag, min pappas födelsedag dessutom. Dock åkte jag till jobbet redan vid 06 så då kunde jag inte gratta honom så tidigt. Jobbade fram till kl 15,15 och stämplade då ut lite tidigare. Åkte direkt till gymmet där jag sprang 5 km innan jag duschade där och ägnade lite tid åt kroppen efteråt. Tvagning och insmörjning, deras body lotion luktar såååå gott! Åkte till Ica för att handla lite innan jag åkte hemåt. Henri hade varit hemma en stund när jag kom hem och han hade redan bänkat sig med sitt nya NHL16 (kommer antagligen spelas i två veckor sen ligger det i lådan igen…. ;))

Klockan hade blivit 18,30 innan jag var hemma så jag dukade fram lite god tapas med ett glas vin till förrät, dock blev vi så mätta så vi orkade aldrig varken laga eller äta varmrätten, haha.

IMG_5206

Vi ägnade sen hela kvällen åt att kika på Idol, BARA slappa i soffan och jag låg i Henri’s famn hela kvällen. Så himla härligt med en sådan kväll, välbehövligt efter den arbetsveckan som varit.

Lördag, 3/10
Vi vaknade vid 9-tiden, då gick vi upp och plockade iordning lite i huset och Henri dammsög. När vi var klara vid 10-tiden så kom Jocke, Cajsa och Elliot hit. De bar in sina övernattningsgrejer innan jag och Cajsa sa hejdå till de andra och åkte iväg till Ullared. Jocke, Henri och Elliot roade sig här hemma hos oss hela dagen. När vi kom dit var det såååååå mycket folk. Vi började med att äta lunch då kön in var på väg att ta försvinna, när vi ätit så kunde vi ”gå i kön” och kom in ganska snabbt (ca 15 min…). Minns inte senat jag stod i kö där men det var löning och julen börjar närma sig. Vi spenderade iaf några timmar där inne och Cajsa fick köpt en massa till Elliot, jag var mest smakråd. Vi var hemma igen vid kl 18 och då myste och busade vi med Elliot och åt pizza allihopa. Vi skulle lagat mat men grabbarna var sååå sugna på pizza så de fick åka iväg o köpa. Vid nio tiden la sig Elliot och vi andra myste i soffan framför film med gotta tills vi gick och la oss.

Söndag, 4/10
Vid 8,15 hörde vi en glad kille i rummet bredvid börja jollra så vi gick upp :) Vi slappade lite framför nyhetsmorgon i soffan innan jag dukade upp frukost i köket.

IMG_5212
IMG_5213

 

Jag köpte ett italienskt lantbröd och det var sååå gott!
Aldrig smakat det innan, men verkligen 10 poäng!!

När vi busat lite till med Elliot och de packat in allt i bilen så åkte de hemåt vid 11,30. Då bestämde vi oss för att åka upp till Göteborg för att köpa löpbandet som vi kollat på länge, jag önskade mig ju även bidrag till det när jag fyllde år. PÅ XXL var det dessutom nedsatt från 16,000:- till 9,999:- så det kunde ju inte bli bättre!!! ;) När vi lastat in den stoooora förpackningen vid varu-utlämning så hörde Minna av sig så vi svängde förbi dem för en snabbkaffe och en kanelbulle då det var kanelbullensdag :) De väntade IKEA leverans och vi skulle hem för att montera ihop löpbandet och greja i garaget så det blev en snabbvisit på 45 minuter :) Mysigt att ses en stund iaf.

IMG_5215

När vi kom hem runt kvar över fyra så satte vi genast igång att montera det och röjde lite i garaget. 1,5 timma senare stod det där och bara glänste, haha. SOM JAG önskat mig ett löpband. Det kommer underlätta vardagen som bara den. En ledig dag så åker jag i dagsläget 5 mil ToR bara för att träna på gymmet/springa på löpbandet. Det TAR mycket tid och de dagar jag jobbar så måste jag åkte till gymmet direkt jag slutat jobba, eftersom jag inte kan åka hem och sen till Varberg igen på kvällen. Det kommer som sagt ge mig mer tid och det är ju för en hälsosam sak. Som sagt så är jag VÄLDIGT nöjd :D

IMG_5217

Till middag lyxade jag till det med kräftor och aioli, MUMS! Henri som inte gillar skaldjur fick en matlåda med rester från helgen, båda nöjda o glada ;)

IMG_5222

Kvällen spenderades sen i soffan då klockan blev för mycket för att inviga löpbandet. Parlamentet, tv-soffan och Bron kikade vi på innan vi somnade för kvällen. Minst sagt en bra helg :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation