Tisdag, onsdag och torsdag

Tisdag, 29/9
Jag skulle varit ledig men massa olika möten på jobbet gjorde att jag fick åka dit ändå. Sov ut och var på plats på jobbet vid 10,30. Hade först ett utbildningsmöte med en från sjukhusledningen fram till lunch och sen satt jag och Sofia och jobbade med våra avvikelser tills vi två hade avvikelsemöte med sjukhusledningen mellan 15-16. När vi äntligen var klara så var vi båda så mosiga i huvudet, haha.

Jag handlade på vägen hem och bytte sen om för att ge mig ut o springa. Sprang 5,3 km och när jag kom hem igen så hade Henri kommit hem från dagens jobb uppe i Trollhättan. När jag duschat och hoppat i myskläder så fixade jag potatisgratäng och kebab till middag, så himla gott och enkelt.

IMG_5189

Det blev väldigt sen middag så efter maten hann vi bara kika på några PH avsnitt vi missat innan det var dags att sova.

Onsdag, 30/9 
Sista dagen i september… helt galet!! ;) Det går sååååå fort nu så det är inte klokt. Jag gick upp tidigt då jag började jobba kl 7. När jag kom iväg från jobbet vid 16 så åkte jag till gymmet där jag sprang 5 km på bandet. Duschade där innan jag åkte hemåt. Henri jobbade längre upp i Sverige även idag så han kom hem mellan sex och sju precis som jag. Middag och slapp i soffan fram till 22-tiden. Då ville Henri spela lite tv-spel och jag bäddade ner mig i sängen för att se första avsnittet av Svenska Hollywood fruar som visats några veckor tidigare, dock somnade jag efter 10 minuter och missade hela avsnittet. HAHA. Vid elva vaknade jag till och Henri kom in och la sig han med, jag somnade om och sov sååå gott tills klockan ringde :)

Torsdag, 1/10
Första dagen i ny måndad, hääärligt! Vår resa närmar sig och det är UNDERBART.

Denna morgon gick jag och Henri upp samtidigt strax före 06. Han skulle upp till Trollhättan så vi samåkte till jobbet. Vi hämtade upp en elektriker i Träslövsläge som skulle med Henri på jobb, innan de lämnade mig på jobbet. Jobbade fram till 15,30 och vi hade en väldigt bra dag så vi kunde stämpla ut lite tidigare. Jag samåkte med två kollegor hem, en som bor här i Glommen och en i Falkenberg. När man är van att alltid köra fram och tillbaka själv så är det väldigt skönt att bara åka med ;) Var hemma strax efter 16 och ställde mig direkt för att fixa en lasagnette till kvällens middag. När den var klar så kom Henri hem igen och jag skulle då ut o springa. Jag kände mig dock inte helt hundra i kroppen och var sååååå trött så jag bytte om från träningskläder till myskläder och slängde mig i soffan efter maten istället. Klokt beslut!

IMG_5192

 

Henri somnade i soffan runt nio och jag vid tio-tiden. Jag vaknade till vid midnatt och det var ju bra eftersom jag skulle beställa de nya iPhone’en som släpptes 00,01. Mitt abonnemang går ut nu och det är dags att byta telefon. Tänkte att det är lika så bäst att beställa direkt vid släppet så jag slipper vänta så länge. Vill gärna ha den innan resan såklart :) Jag hade sen väldigt svårt att somna om eftersom jag sovit ca 2 h i soffan… strax efter ett somnade jag dock :) fem timmar senare ringde klockan….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation