Torsdag – söndag

Torsdag, 13/8
Andra jobbdagen började även den vid 07,00 och höll på fram till strax efter halv fyra ungefär. stämplade ut några minuter tidigare och åkte bort till Lassabacka, InterSport skulle få sig ett besök. Jag sprang sönder mina löparskor i Finland så det var bara att köpa ett par nya för att kunna springa vidare nu i höst. Det blev ett par Asics Gt-2000 som jag sprungit i några år nu – sååå nöjd med dom! En liiiten uppdatering på färgen på årets modell, men annars ganska lika :)

IMG_4703

 

När jag kom hem så la vi oss ute på altanen i soffan och somnade båda två en stund tills Sari ringde. Tur att hon väckte oss annars hade vi nog sovit bort hela kvällen, haha. Jag lagade lite snabb middag innan jag hoppade i mina nya skor och tog en kort premiärrunda på 4,5 km. Sprang längs med havet:

IMG_4704

Väl hemma så gick jag runt huset med slangen för att vattna alla uteblommor. Mer pyssel i trädgården såklart när vi nu har både större tomt och mer växtlighet, men det är mysigt att fixa med. Sen blev det dusch och slapp i soffan tills vi somnade.

Fredag, 14/8
Min brors födelsedag, som alltid när vi var små känts så lång bort då det alltid varit en av de sista helgerna på sommarlovet. Nu kom hans dag super snabbt och det betyder att jag snart fyller år också. Iaf så gick jag upp vid sex för att åka till jobbet. Vid strax efter halv fyra stämplade jag ut och gick ut från sjukhuset till varmaste sommardagen hitintills tror jag. Helt galet vilken sommar vi fick tillslut. HELA augusti har ju varit strålande fin här hos oss, minst 20 grader (närmare 25) varje dag :D När jag duschat så stannade jag till på coop för att handla inför helgen innan jag körde hem.

Henri kom hem samtidigt och vi la oss direkt i soffan på altanen. Skålade i bubbel, bara för att och låg kvar där några timmar.

IMG_4707

Vid 20-tiden gick vi ner för ett kvällsdopp i havet. SÅ SKÖNT att bara hoppa i bikini/badbyxor, handduk och tofflor och traska ner på några få minuter för ett härligt kvällsdopp. Jag tror ännu inte vi fattat hur bra och fint vi bor!!

När vi var tillbaka tände vi grillen och grillade fläskfilé till middag, klockan var nästan 21 innan vi satte oss för att äta. Vi satt på framsidan i skuggan och åt så Henri drog ut markisen och tände lite ljus. Super mysigt :)

IMG_4712
IMG_4715

 

När köket var iordning fixat efter maten så började vi kolla på Dum Dummare, hahaha – alltså sååååå kul! xD Henri somnade efter en halvtimme så då stängde vi av och somnade.

Lördag, 15/8
Vi sov till 9-tiden. Vi låg sen kvar i flera timmar och kollade på massor klipp på YouTube som andra lagt upp som åkt samma kryssning i Karibien som vi ska göra. Ser sååå fram emot vår bröllopsresa i november/december <3 Hann bara äta lite lunch innan det var dags att åka till jobbet. 4:e jobbdagen och jag jobbade kl 14-22. Inte jobbat varken i vården eller på en helg på nästan 2 månader, men det gick bra. Stämplade ut strax före 22 och åkte hem till Henri. Slappade i soffan och somnade rätt så fort.

Söndag, 16/8
När klockan ringde vid 06 ville jag bara somna om och sova typ heeela dagen, hahaha! Det var sjukt mycket att göra = tiden gick snabbt. Väl hemma så slappade vi i soffan en stund innan vi fick 2 besök som ringde på dörren. En larmsnubbe som vi inte va så intresserade av (då vi redan har larm) och en kille som skulle informera om fibern som kommer dras in i vårt område. Vi pratade med han en stund innan han insåg att vi var mer insatta i fiber än han som skulle ”sälja in det” så han gick. Innan 31/12 nästa år är fiber indraget över allt här!!!

Vi hoppade då in i bilen och körde ner till Falkenberg. Parkerade vid Vallarnas och promenerade runt där vid teatern och längs med Ätran. Väldigt fint och mysigt där :) För barn så finns det en suuperstor lekplats och en massa djur att titta på. Vi blev kvar hos getterna då de lekte ”herren på täppan”, haha.

IMG_4721

Skönt att promenera i skuggan eftersom det var väääldigt varmt

IMG_4727

 

Vi köpte med sen oss fläskfilé hem som vi åt framför slutet av Dum Dummar 2, skrattade mest hela tiden. HAHAHA. Innan vi somnade så började vi kolla på en ny serie, Orphan black. Vi såg två avsnitt innan vi somnade, bra början iaf :)

One Thought on “Torsdag – söndag

  1. Åh det där bubblet är så gott :)

    SV: Åh vad roligt ! Hoppas att du och dina kollegor tyckte om den <3 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation