Torsdag, fredag & lördag

Torsdag, 11/6
Eftersom onsdagkvällen blev så sen med mysiga vänner, räkor och vin så var jag ganska så trött när klockan ringde vid 06. Kom iaf iväg till jobbet och jobbade på fram till strax efter kl 16 då det var galet mycket att göra. Det krävs MYCKET planering när man ska stänga ner en avdelning inför sommaren. När jag gick från jobbet så körde jag ner till stan i solskenet. Gick in på Resia och bokade båtresa till Finland i sommar. Vi önskade oss (utöver önskelistan på cervera) pengar till bröllopsresan i bröllopspresent men vi fick även ett presentkort på Resia och där hade vi ju tyvärr inte köpt resan till karibien i höst. Nu kunde vi boka båten till Finland via dom så det blev ju bra!! :) Efter det färgade jag ögonfransarna på salong visage innan jag köpte mat och åkte hem och joinade Henri i solen på altanen. Efter vi ätit så somnade jag tillochmed till i soffan i solen, så gött. Kvällen var se lugn och vi somnade lite tidigare än vanligt.

Fredag, 12/6
Fjärde morgonen i rad som klockan ringde kl 06 och jag härdade ut tack vare vetskapen om sovmorgon dagen efter, haha. SÅ SJUKT MCYEKT hela dagen att trodde jag skulle svimma en stund där innan lunch. Ett tag trodde jag nästan att jag planerat denna stängning så väl att jag skulle kunna gå hem någon minut tidigt, men 15 min jobbade jag bara över. Jag och Henri samåkte och vi körde hem en kollega till mig innan vi gjorde lite ärenden och sen landade vi hemma. Då slängde jag mig i soffan på altanen för andra eftermiddagen i rad och jag stensomnade direkt, hahaha. Så TRÖTT. Jag lagade pulled pork till kvällsmat, länge sen nu.

IMG_3708

Sjukt gott var det iaf!!! Till det drack vi ett gott vin som vi fick av Jocke, Cajsa och Elliot i bröllopspresent tillsammans med två Eva Solo vinglas (de på bilden).

När vi ätit klart så slängde vi oss i soffan med gotta resten av kvällen. Henri började kika på jurasic park och jag somnade efter 20 minter och vaknade efter ca 2 h. Då höll jag mig vaken ca 1,5 timme fram till tolv innan vi somnade för natten. Ja, de sista dagarna har det inte varit så mycket sömn men det tog jag ifatt denna natt, gött!

Lördag, 13/6
När vi vaknade vid nio tiden så låg vi kvar och drog oss en stund innan jag gjorde quazedilla’s till brunch. Vi åt de ute i solen och hade det riktigt gött på altanen.

IMG_3712
Efter några timmar så gjorde vi oss iordning och åkte upp till ikea Kållered där vi köpte lite kartonger till flytten och lite andra bra att ha grejer till nya huset. klockan tre bafann vi oss hos Jocke, Cajsa och Elliot. En kompis till dem som vi också träffat några gånger kom förbi på en snabbvisit så vi började med att fika. Sen åkte Henri och Jocke iväg för att köpa en ny grill och jag bebismyste massor med Elliot hela eftermiddagen. Vi blev bra kompisar han och jag :)  När grabbarna höll på att montera ihop grillen så fixade jag och Cajsa inne i köket samtidigt som jag försökte få lill plutten att somna. Han somnade lagom till middagen var klar och sov sedan hela tiden som vi åt!! så sjukt god mat.

IMG_3717

till efterrätt blev vi bjudna på kolakladdkaka med kola grädde, MUMS!!

IMG_3718

När klockan närmade sig tio åkte vi hemåt igen och var hemma strax före elva. Det var så fint väder på dagen men när vi skulle köra hem så regnade det som BARA den så det gick knappt köra 110 på motorvägen… Dock hade vi ju inte bråttom så de fick ta den tid det tog :) Super mysig kväll med familjen Larsson/Lindström. Såklart var jag tvungen att ha med en liten present till Elliot, en super fin vit body med små bilar på ;)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation