Måndag – onsdag | Vårt husköp!!!! :)

Måndag, 1/6
Förste juni redan, helt galet att halva 2015 snart har gått!!! Vart tar dagarna och månaderna vägen??? Jag jobbade jag 7-15,30 denna dagen och var rätt trött när jag åkte hem, tredje tidiga dagen på rad. Mötte upp Henri vid hans lager för att lasta ur lite grejer ur hans jobb-bil. Ett annat par hade precis lagt ett bud på huset vi budat på, så det drog igång. Fram till klockan 16,30 la vi elva bud fram och tillbaka, men de höjde så lite varje gång så det blev inte så mycket dyrare ändå. Från klockan 16,30 hörde vi inget mer så det var en ”jobbig väntan” :P När vi kom hem så låg våra bröllopsbilder från fotografen och väntade i postlådan, sååå fina!! :) Vi kikade igenom alla innan det var dags att börja städa hemma.

IMG_3627

Vi började röja inne och storstädade inför fotograferingen av vår lägenhet som var dagen efter. Vi höll på några timmar och fixade här hemma, även fönstren blev putsade och fina. När vi kände oss nöjda slängde vi oss i soffan och var helt slut. Också nervösa inför vad som skulle hända med budet. Det är fruktansvärt jobbigt och stressande för kroppen med budgivning, hahaha ;) Vi hörde iaf inget mer efter vårt sista bud vid 16,30 utan fick vänta… Hade lite svårt att somna men det gick tillslut, väldigt sent.

Tisdag, 2/6
Ledig dag, då jag jobbat helgen. Var sååå trött och hade stängt av alarmet två gånger i sömnen. Vaknade av mig själv klockan 11.00 GALET. Men jag behövde nog sömnen. Vaknade iaf utvilad och åkte ner till gymmet. Sprang 5 km och gick sen till omklädningsrummet för att duscha. Precis när jag kom ut ur duschen så ringde min telefon och det va mäklaren. Hon skulle meddela att det andra paret hade lagt sig och att vi vunnit budgivningen!!! :D Wohoooo! Löste allt praktiskt och bokade tid för kontraktskrivningen och ringde sen Henri direkt. Såååå kul!! :D Handlade sen lite snabbt och åkte hem. Klockan 15 hade vi bokat tid för fotografering av lägenheten så jag hann lagom hem 10 minuter innan. Även Henri kom och vi assisterade fotografen och mäklaren så mycket vi kunde, när man bor ”litet” så får man flytta runt grejerna för att ”gömma” de för kameran :P  

Under kvällen så åt vi middag, såg på PH och jag gjorde en smörgåstårta till dagen efter. Skulle fått lunch-besök av Elin och Hugo men de blev sjuka så vi fick använda den till att fira husköpet istället ;) Vi gick och la oss vid elva-tiden men jag som sovit till kl 11 på fm hade svårt att somna!!!! :/ Somande inte förrens 02,30… :|

Onsdag, 3/6
Som tur var hade jag sovmorgon och ledig dag, annars hade jag varit super trött när jag gick upp då jag somnade så sent. Somnade om någon timma efter att Henri åkte till jobbet innan jag gick upp och gjorde klart sista lagret på smörgåstårtan. Vid lunchtid åkte jag ner till Varberg. Sprang 7 km på löpbandet på gymmet och duschade i lugn och ro innan jag mötte upp Henri vid 15,45. Vi åkte då ner till Falkenberg för att träffa mäklare plus säljarna på Mäklarhuset där nere för att skriva kontrakt :) Sån lättnad när det var klart!!! Det var nervöst från det att mäklaren ringde och sa att vi vunnit budgivningen tills vi skrivit på. Det kan ju komma något annan och lägga ett bud, det vet man aldrig. Allt gick ju nu bra och vi kunde slappna av.

När vi kom hem runt sju tiden så var Minna, Markus och Nogge påväg ner till oss. Vi skålade i Asti och åt jordgubbar men även smörgåstårtan till kvällsmat. Allt blev såååå gott!!! :)

IMG_3652
IMG_3653

 

När de åkte hemåt runt tio-tiden så njöt vi resten av kvällen i soffan med bubbel och gotta. Somnade gott och helt utslagna. Drömde mycket konstiga saker hela natten, men det var väl för att all nervositet släppte :P Hehe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation