Måndag & tisdag

Måndag, 30/3
Klockan ringde 06 som de senaste 5 av 6 dagarna, alltså sjätte jobbdagen på raken. Pallrade mig upp iaf och varm samordnare så jag varnade mina kollegor för att jag kanske skulle koppla fel samtal till dom, men det ormade sig och blev en bra dag ändå! :)

När jag stämplade ut vid 16-tiden så åkte jag bort till Henri’s jobbparkering och lämnade bilen till honom. Medans jag gick bort till Asia spa för att träna så åkte han bort till däckfirman och satte på sommardäcken!! Jihuuu! Jag sprang 3 km, det var vad jag hann innan Henri var tillbaka. Vi bytte bil igen och så åkte jag en sväng förbi affären och så möttes vi hemma. Hade en riktigt lugn kväll hemma då jag (och han) var rätt så trött. Vi kikade på TV och somnade tidigt.

Tisdag, 31/3
Jag hade ställt klockan på 09 eftersom jag skulle ta mig uppåt Göteborg. Åkte här ifrån strax efter 10 och var uppe hos Louise i Bohus runt elva. Det var en hel del köer förbi Kållered pga vägarbete så det tog sig en stund att ta sig förbi. Jag plockade bara upp henne och så åkte vi bort till Nödinge där vi tränade på Sportife. Jag tränade där innan vi flyttade till Varberg så jag känner till det gymmet. Vi gick /sprang 5 km och så tränade Louise lite mage och jag gjorde benböj. När vi duschat och var klara så åkte vi hem till henne där vi åt lunch och sen gav hon mig 50 minuters massage, så himla skönt.

När klockan blev 15 så åkte jag från Louise till Minna i mölndal. Vi drack te/kaffe och hade de trevligt. Pratade endel bröllop och fortsatte med det när Markus kom hem. De är ju vårat toastmaster par så alltid bra att bolla ideér med dom :) Känns såå bra att vi valde Minna & Markus då vi litar på dom till 100% och att de gör sitt allra bästa :) Jag skulle åka därifrån redan vi 17-tiden men helt plötsligt närmade sig klockan sex och jag hoppade in i bilen.

Denna fina Le Creuset grytan vilel Minna bli av med så
den fick jag, sååå himla fin!! :) Passar utmärkt hos oss

IMG_2776

IKEA Kållered var nästa stopp där jag inhandlade vin/vatten karaffer till bröllopet. Cateringfirman köper de av oss sen, så vi behöver inte betala för dom. När jag var klar på IKEA så hade köerna på E6′an lugnat ner sig så jag fortsatte söderut till nästan stopp. Henri och han kollegor håller på att flytta till ett nytt kontor så han skulle ändå jobba över. Jag stannade på Kungsmässan i Kungsbacka där jag köpa present till Evelina som fyller 25 år på söndag (fest på lördag) och så hittade jag ett par byxor till mig på Zara, super fina svarta stretchiga.

Jag landade hemma runt kl 20 och Henri kom strax före nio. Då kikade vi på Frölunda matchen och Henri somnade långt innan det var slut då den gick till många förlängningsperioder. När matchen var slut gick jag upp och la mig, somnade gott men vaknade sen när Henri kom upp och la sig vid halv ett. Tur jag var ledig dagen efter, då jag hade svårt att somna om.

Nu närmar sig påsken :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation