Onsdag till söndag

Onsdag, 11/3
Efter att har varit ledig 1,5 vecka så var det både skönt och lite ”jobbigt” att gå till jobbet. Man kommer så fort in i ledighets-läge ;) Men jag var samordnare så dagen gick fort som bara den. Fullt på avdelningen och massor väntelista patienter. Som alltid så löser det sig tillslut och klockan blev 16,15 så jag kunde stämpla ut. Jag åkte då direkt hem och bytte om för att springa ute i den strålande solen. När jag kom bort till parkeringen så kom Henri precis, så han körde bot mig till kyrkan så sprang jag där ifrån, runt motorvägen och sen hem. Det blev en runda på 6,4 km :) Första rundan ute, så skönt att komma igång!!

IMG_2634

 

Jag sprang förbi vår kyrka och solen lyste så fint på den,
hoppas den lyser lika fint den 25 april ;)

Jag sprang förbi hemma för att hämta plånboken och gick bort till våran Ica för att handla middag. Köpte kött och god chilibea, var såå sugen på de.

IMG_2636

IMG_2637

Fina små påskliljor, som slog ut över natten!

Torsdag, 12/3
Klockan ringde vid 06 och jag studsade upp och åkte till jobbet. Jobbade fram till kl 15, då jag och jag åtta kollegor på vår utbildning som vi har varannan torsdag. Givande även denna gången med föreläsning av en av Varbergs kirurger. När det var slut vid 17 så åkte jag direkt hem till Henri. Vi somnade en liten stund på soffan innan det var middags dags. Sen satte jag igång att greja lite här hemma och se på första kvartsfinalen mellan Brynäs och Skellefteå. Henri sov dock igenom hela hockey matcherna (Frölunda spelade också). Jag åkte i andra pausen bort till Bua för att handla lite inför fredagens lunch-mys med Elin.

Fredag, 13/3
När Henri åkte till jobbet så kunde jag inte somna om först, så jag hade inte ställt någon klocka. Helt plötsligt vaknade jag och insåg att klockan var 10,00! Uuups :P Gjorde mig då iordning och lagade en ost och baconpaj smt chokladfylld smördeg till efterrätt. Strax före kl 12 så kom Elin och Hugo (5 veckor gammal) hit. Han sov först en liten stund sen kom han upp till oss och myste. Vi åt ost och baconpaj som jag lagat medans Hugo myste på soffan.

IMG_2638
IMG_2639
Det är inte så lätt för en liten kille att bara kissa i blöjan, så efter lite amning och blöjbyte så fick han nya kläder och en liten mössa innan vi gav oss ut på promenad. IMG_2653

Super bra kompisar är vi, Hugo o ja :)

Vi gick seden ut i solen och njöt av en långpromenad. Jag har ju knappt kört en barnvagn sen jag bodde i Oslo (där minstingen satt i vagn tills jag flyttade därifrån), men vanan satt kvar :P När vi kom tillbaka så hade klockan hunnit bli efter 15 så då packade de in sig i bilen och körde hemåt och jag gick bort till oss. Då var Roffe ute i sin trädgård så vi bestämde en kaffe-träff på vår altan. Jag hade ju ”smördegsbullar” kvar!! :P

IMG_2646

I lä, i solen kunde man nästan sitta i t-shirt – SÅ SKÖNT! :) När Henri kom hem från jobbet så flyttade vi oss till Roffes altan (har mer lä och mer sol) där vi njöt av en öl! När klockan närmade sig halv sex så promenerade vi bort till Väröbackas gästgiveri för att njuta av en sjukt god hamburgare! En egen variant som var riktigt god. På långfredagen öppnar de sin uteservering, tror det kan bli mysigt där!! :) 

IMG_2648
IMG_2649

Denna fina tulpanbukett stod på deras farstu. Jag var inte så mycket sämre då jag lyckades få två tulpanbuketter under dagen ;) En från Elin och Hugo och en från Roffe :)

IMG_2645

De passade fint tillsammans i en vas

När vi kom tillbaka från restaurangen så gick vi över till Roffe där vi kikade på hockey fram till kl 21,30. Då tackade vi för oss och gick hem, la oss i soffan för att kika på en film – båda somnade efter 10 minuter typ ;) Haha.

Lördag, 14/3
Vi började lördagen med sovmorgon, vilket för oss är ca kl 8 på helgerna… HAHA. Kan inte fatta varför vi inte kan sova på helgerna. Vid 10-tiden snörade jag på mig löparskorna och gav mig iväg på en runda medans Henri kikade på formel1 kvalet (äntligen drar det igång igen, dock kikar jag bara på tävlingarna på söndagarna, kvalet kan kvitta :P). När jag kom hem åt vi lunch och gjorde oss iordning, vid 12,30 satte vi oss i bilen och körde upp till Göteborg. Vi parkerade i NK huset och Henri började med att klippa sig, medans jag gick bort till butiken Stora A (där jag köpte armband och halsband för några veckor sen) för att köpa örhängena i samma serie till bröllopet. När jag var klar kikade jag runt i lite slips-butiker utan att hitta något. Vi möttes sen upp och kollade i ännu fler butiker. Efter någon timme gav vi upp och åkte bort till Holmens herrekipering. Där hittade Henri både skjorta och väst, men tyvärr ingen slips. Vi var även förbi Allum i Partille och Frölunda torg utan slips-resultat… :/ Det är en svår nyans att hitta…. Han hittade iaf skor på Frölunda Torg så nu är de bara slips kvar!! Yeeey.

När vi var klara på Fröllan så åkte vi hem till Minna och Markus i Mölndal för att umgås, äta tacos och se på Mello-finalen. Jag tycker Måns låt var OK, men ingen vinnarlåt enligt mig :-S Jag tror vi skulle vinna hela skiten om vi röstade fram Jon Henrik!!! ;) När klockan närmade sig 23 så körde vi hemåt. Jag skulle upp tidigt på söndagsmorgonen för jobb. Vi la oss runt midnatt, men john blund kom inte och besökte mig förrens ca 4,30… :| 

Söndag, 15/3
Söndagen kan sammanfattas med jobb 7-15, en promenad på 3 km, matlagning och slapp i soffan resten av kvällen. Jag var rätt trött eftersom jag bara sovit ca 1,5-2 h på natten… :P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation