Helgen

Jaha hörrni, då var de redan söndag kväll igen! Veckorna verkligen springer förbi… Det är verkligen påsk snart och då är de bara några veckor till midsommar och sen är de semester, gisses!! Hoppas på en låååånh härlig sommar :) Nu var de ju inte de jag skulle skriv om egentligen.

I fredags när jag kom till gymmet så hade jag så himla mycket energi, så jag körde 2 mil på crosstrainer’n. De tog mig ca 80 minuter, så jag hoppade över styrkan då. Väl hemma så duschade jag och fixade till middag tills Henri kom vid 18. De blev hemlagade hamburgare med massa goda tillbehör. Vid 20.30 körde Henri mig till jobbet och så jobbade jag hela natten. Det var lite kaos, så sjuuukt mycket att göra hela natten. När Henri hämtade mig (ja, berättar om min bil längre ner) vid 07 var jag trött. Vi åkte hem och jag somnade vid 08 tiden. Henri gick upp och la sig i soffan en stund tills jag vakande vid 11. Vid lunch tid åkte vi bort till Kungälv. Vi åt lunch och storhandlade på Ica Maxi. Väl hemma igen la vi oss på soffan för att kolla på skidåkningen (herrarnas 3mil). De tig inte lång tid innan vi sov bägge två och sov i två timmar ;-) sååååå skönt var de! Jag sov ju bara 3h på morgonen och de är lite för lite när man ska jobba en natt till. Efter powernap’en (kan väl knappast kalla 2h sömn för de?? ;-) ) lagade jag middag – potatisgratäng med kebabkött, gott gott. Efter middagen drog Henri igång med spacklandet i sovrummet och jag la mig i sängen för att kolla på tv och vara sällskap :-)

20.30 igår kväll körde han mig till jobbet igen och inatt var de faktiskt mycket lugnare än natten innan :) så skönt! Hann tillochmed sitta ner och ta en kaffe med den andra natt-personalen, de brukar vi inte hinna :-) vi ses ju och jobbar ihop, men att sitta ner brukar inte hinnas. Henri hämtade mig vid 07 och jag somnade väldigt fort i sängen med Henri bredvid mig. Han somnade inte utan kollade en massa idéer till vårt lilla projekt. Vid 11 flyttade han sig till soffan och jag hade tänkt gå upp ca 30 minuter senare. Jag hade dock helt glömt att ställa klockan så han väckte mig inte förrens kl 13.

Han väckte mig med orden ”jag är hungrig”, haha. Jaja tänkte jag och gick upp och ställde mig vid spisen för att fixa soppa, men då somnade han om i sängen stället ;-) efter maten kollade vi massa olika idéer till dörrarna och tog en sväng till Hornbach.

På kvällen lagade jag köttfärslimpa med pressad potatis och brunsås, några godisbitar slank även ner som efterrätt ;-)

Angående bilen så har dom hittat felet. Det var någon bränsletrycksensor (?) som hade pajat och eftersom bilen bara är ett år gammal så går de på garantin. Delen är beställd så hoppas jag får den i början av veckan igen :)

Nu ska jag sova, imorgon är de ledig dag och jag ska njuuuta :) lite bilder:

20130225-003319.jpg

20130225-003335.jpg

20130225-003350.jpg

20130225-003405.jpg

Påfyllt med våriga kaffekapslar :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation