Härliga måndag!!

Tjohoooooooo!! Måndag och SOL, de kan inte bli bättre :-D Ledig dag eftersom jag jobbat i helgen. Jag somnade om när Henri åkte till jobbet och sov till 9.30. Blev upphämtad av Louise och så åkte vi till gymmet. 30 minuter joggning på bandet och 20 minuter på crosstrainer’n innan vi avslutade med lite magträning.

Jag kom nyss hem igen och har fått i mig lite lunch. Vädret ute är uuuuuunderbart, så jag ska ta på mig kläderna och gå ut igen. Det blir en promenad runt Surte, med ett kort stop på Coop för att köpa margarin så jag kan baka lite i eftermiddag :-) Såklart blir de också en podcast i lurarna :-) Härliga måndagskramar till er!! :)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation