Fredag :)

Härligt med fredag måste jag säga!! Att solen dessutom lyser gör ju inte saken sämre.

Igår hade jag en riktigt ledig och skön dag. Länge sedan jag hade en ledig dag hemma. Sista bäckarna har de varit mycket jobb och mycket annat som gjort att vi inte varit hemma :) det är ju trevligt det med, men igår behövdes de lite lugn och ro.

Jag sov till 10 och slappade sen framför skid-vm några timmar, han även att stryka heeeeeela den enorma högen med tvätt :) vid 15 mötte jag upp Louise på gymmet, det var en hel vecka sen vi tränade tillsammans. Vi sprang på bandet (jag körde intervaller) 45 minuter + tabata-styrka efteråt.

På kvällen hade jag och Henri lite fredagsmys eftersom jag ska jobba hela helgen. ”Bygget” hemma får fortsätta i helgen, eftersom spacklet behövde torka igår med. Somnade runt tolv tiden, jag kunde inte hålla mig vaken lägre. När jag ska jobba natten eftersom brukar jag alltid försöka ”förvrida” dygnet lite, men igår gick de inte ;-) Ändå lyckades jag sova till 10.30 när klockan ringde imorse :-)

Nu på morgonen har jag färgat mina dr denim byxor (som blekt endel), nu är dom svarta och fina igen :-)

Sitter nu på pendeltåget bort till Nödige. Bilen är ju hos verkstaden, igår fick vi veta vad felet var och dom ska laga den i början på nästa vecka. De bästa är att de går på garantin = gratis.

Nu = 1,5 h på crosstrainer’n så jag är redo för 2 nätter på jobbet:-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation