Torsdag – Lisas student

Torsdag, 9/6
Enda till kl 9:30 sov vi, efter en snabb frukost så packade vi in oss i bilen med pappa vid 10-tiden. Vi körde ner mot Gamleby där Lisa min kusin skulle springa ut från gymnasiet.

Vi gjorde stopp i Loftahammar där mamma & pappa’s grannar har sommarstuga och hos mina släktingar på Åkerholm. Vi fick en rundvandring på deras slott – GISSES så stort de bor. 450 kvm på både botten och ovanvåning + en ”liten vind”…. Sen har de även en flygel på varje sida på några hundra kvadrat.

29_akerholms-herrgard

Klockan 13:30 befann vi oss vid Gamleby gymnasium, herre gisses så mycket känslor det var bland både elever och anhöriga. De har ju bott på skolan (hon gick djur sjukvård) tillsammans i tre år, så det är ju jobbigt att skiljas åt. De var iaf glada och lyckliga när de sprang ut innan de kom på att alla ny flyttar hem ;)

IMG_9458-1

Farmor var såklart med också!

IMG_9455-1

IMG_9464-1

Efter utspringet gick vi 15 st som var där från släkten och åt middag på stadshotellet tillsammans. Efter några timmar var vi hemma igen och då gav jag och pappa oss ut på en löprunda på 6km. Mamma cyklade bredvid oss. Efter dusch så slappade vi resten av kvällen i soffan. Himla varm och härlig dag på många sätt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation