Lördag och söndag

I lördags började vi dagen lite lugnt med att vattna häcken, äta frukost och packa för ett dygn på vift. En överraskningsfest för Henri’s moster som fyllt 50 år stod på agendan.

Vi åkte vid 11-tiden och första stoppet gjorde vi i Kungsbacka för att köpa lite presenter, andra på Bauhaus (kompletterade lite grejer till trädgårdens bevattningssystem) och tredje stoppet hos Henri’s föräldrar. Där lämnade vi av övernattningsväskan och sen åkte vi vidare upp till Lilla Edet tillsammans. Vid var ca 20 stycken som överraskade Tarja när hon kom dit – grundlurad men glad ;)

Vi var ute nästan hela kvällen och inne i tältet var det superskönt.

IMG_9171

IMG_9166

Efter välkomstdrink och välkomsttal så åt vi buffé och umgicks i några timmar.

IMG_9170
IMG_9172

IMG_9173

Det var Nina och Daniel (som vi var hemma hos) som lagade maten på vårt bröllop :) 

Resten av kvällen bestod av tornbygge, MASSOR av roliga lekar och musiklekar. Kan inte fatta att Elvira, Henri’s kusinbarn på nio månader kunde sova nästan två timmar i mitt knä i de oljuden av vår ”sång” – HAHAHA :D

IMG_9178
IMG_9180
IMG_9188

Och tårta till 50 åringen!!!!

IMG_9186

Vid 22:30 gick vi in och kikade på slutet av Champions League matchen med goda drinkar och hade det trevligt. Vid tolvtiden körde vi hemåt och somnade på Sari Och Jussi’s övervåning strax innan kl 01.

I söndagsmorse vaknade vi massor av gånger men somnade om, vi gick inte upp förens kl 10:30. Hade nästa liggsår, brukar inte kunna sova så länge. Dock var inte sömnen så bra sista timmarna – men skönt att vakna utvilad iaf.

Vi åt frukost och körde sen upp till Alingsås där vi hjälpte Jussi att lägga i båten, lite blåsigt men riktigt skönt ute.

IMG_9194

När vi kom hem försvann alla molnen och vi hängde i solen på altanen hela eftermiddagen från 14 då även Eve och Pojan kom dit. Vi grattade Sari på morsdag med en stor salladsskål från Rörstrand (hon har mindre skålar i serien) och blommor. Vi blev även bjudna på en härlig grillmiddag.

IMG_9199
IMG_9200
IMG_9203
IMG_9195

Glass med mjölkchokladsås som stelnade och ballerina till efterrätt, mums

IMG_9208

Vid 18-tiden packade vi ihop allt och körde hem Eve och Pojan innan vi körde hem till vårt hus. Det är en sån underbar känsla varje gång att komma hem. Trots att vi bott här ett år snart så kan jag knappt fatta att vi är husägare – känslan går inte beskriva!!! :)

Vi packade upp och fixade är hemma innan det var dags att ta kvällen och bädda ner oss, dock sov vi dåligt då det var såååå varmt här hemma och instängt då vi inte varit hemma på hela helgen och haft fönster och dörrar öppna. Dessutom H skulle upp mitt i natten, mer om det i nästa inlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation