Onsdag 25/5

Jobb mellan 7 &16 och en patient bjöd oss på smörgåstårta till lunch.

IMG_9135

När jag kom hem så sprang jag 5 km på löpbandet. Kikade samtidigt på Biggest Loser så tiden gick som vanligt supersnabbt. Precis när jag var klar så kom H hem från jobbet och han startade vattenspridaren, det har ju inte regnat EN ENDA GÅNG sedan vi planterade häcken för en månad sen. Men nu var det gräset som behövde lite vatten, det har ju inte fått naturligt regn heller på några veckor.

Medan H spelade lite tv-spel så fixade jag middag, duschade och vek en massa tvätt. Tillslut landade vi i soffan framför några serieavsnitt. Länge sen jag satt 2 timmar sammanhängande i soffan. Det var välbehövligt för denna kropp, det har varit liiiite mycket senaste tiden – men samtidigt kul såklart.

IMG_9148

Mycket jobb nu i tre veckor för mig (och även för Henri) och det innebär ju att gå upp före kl 06 5 dagar i veckan, klart man blir lite trött när man alltid somnar sent ;) När dessa tre veckor är över så kommer jag vara ledig 1,5 vecka sammanhängande – SÅ SKÖNT. Lite försmak på semestern. Då är det några studenter inbokade och lite resande runt i Sverige för oss :) Blir kul och mysigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation