Onsdag & torsdag

Onsdag, 18/5
En liiiten sovmorgon till kvart i åtta fick jag. Kl 09 befann jag på mig jobbet för en utbildning i palliativ vård fram till kl 12.

IMG_9008

Sedan köpt jag lunch och gick upp till min avdelning. Resten av arbetsdagen ägande jag åt avvikelsemöten. 16:30 stämplade jag ut och åkte bort till Ica. Handlade inför helgen då vi får besök av hela min familj (vi ska springa Göteborgsvarvet) och åkte sen hem.

När allt var inpackat så sprang jag 6 km ute på bandet, vattnade häcken, blommorna och åt middag. Vid halv nio plockade jag fram strykbrädan och tog tag i den enoooorma strykhögen jag samlat på mig.

IMG_9010

Klockan 22 la ja ner strykningen och tog en dusch, fönade håret och fixade till det.  Bäddade ner mig en timme senare och somnade nästan direkt.

Torsdag, 19/5
Klockan ringde tidigt och jag blev upphämtad strax efter 06 av Rebecka, min kollega. Vi jobbade fram till kl 16:15, sen körde vi ner och parkerade vid Havanna (där vi skulle möta resten av våra kollegor senare). Vi gick ner till havet där vi köpte oss varsin glass och tog sen en promenad i solen längsmed strandpromenaden. Så himla fint Varberg är alltså, det slog mig flera gånger när jag sprang där i tisdags.

IMG_9014

Vid 18-tiden mötte vi upp 26 kollegor, både nuvarande och några som har slutat. Vi skulle fira av Gunnel som gått i pension precis. Himla mysig kväll, jag åt timjan- och sockerstekt ankbröst med goda tillbehör och ett glas rosé till maten.

IMG_9016
IMG_9017
IMG_9022
IMG_9027

Tyvärr ingen dessert här heller som lockade, men vi åt ju glassen innan istället.

Rebecka lämnade av mig hemma på kvällen och jag scrollade bara igenom lite sociala medier innan jag somnade. Både tisdag och torsdag har varit lååånga dagar (typ 17-18 timmar hemifrån) eftersom jag stannat kvar i stan och varit ute och ätit på kvällarna. Det är ju jätte trevligt, men dagarna svischar förbi och sen är man helt slut. Nu är det iaf strax helg igen och Göteborgsvarvet väntar!!! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation