Måndag & tisdag

Måndag, 16/5
Henri gick upp vid sju tiden och körde mot jobbet, med packning för en vecka då han skulle iväg på ”turné” till Stockholm, Helsingfors, Norrtälje, Åland och Tallin.

Jag åkte sen in till Varberg, la i en bottenfärg hos frisören och var klar runt 13-tiden. Åkte hem och tvättade några maskiner tvätt.

IMG_8959

IMG_8965

Sprang sen 8 km på löpbandet, bytte träningskläder och cyklade sen bort till samlingslokalen för ett styrkepass med mina träningskompisar. Ett tufft pass som Regina höll i. 
 
Väl hemma så vattnade jag häcken, alla ute + inne blommorna, tog en dusch och åt middag.

IMG_8969

Helt plötsligt var klockan 22 och jag hann prata lite med H innan det var dags att sova.

Tisdag, 17/5
Klockan 06:40 stämplade jag in på jobbet efter några dagar ledigt. Jobbade fram till 15:30, hoppade då i träningskläder och körde ner mot fästningen. När jag parkerat så startade jag musiken och sprang iväg. Sprang längs med strandpromenaden från fästningen till Kurorten och sen tillbaka, ca 6 km.

IMG_8986
IMG_8987

 

Sen körde jag upp och parkerade vid H’s jobb. Gick in på Asia Spa där jag njöt någon timme av bubbelpoolerna och de varma källorna.

IMG_8994

När jag kände mig nöjd så gick jag till omklädningsrummet för dusch/tvagning och sen smörjde jag in mig. Vid 19-tiden lämnade jag väskan i bilen och mötte upp Linnea och Anna precis där för en härligt middag på Grappa.

IMG_8997

 

En fantastisk högrevsburgare med sötpotatis-pommes och aioli slank ner. Vi satt sen kvar till 23-tiden innan vi hade hunnit prata igenom allt :) Åt och drack gott, tyvärr hade de ingen dessert som föll mig i smaken – det var en besvikelse. Var hemma runt halv tolv och somnade nästan direkt.

IMG_9003

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation