Lördag & söndag

Lördag, 14/5
Vi vaknade upp i Kungälv, jag och Elliot läste några böcker i soffan innan vi åt en mysig frukost. När vi gjort oss iordning så packade vi in oss i bilen vid 10-tiden. E somnade och vi tog en tur upp till en tomt som J & C är intresserade av.

Vi körde sen in till Göteborg och parkerade vid Haga. Henri klippte sig och Jocke och Elliot följde med honom. Jag och Cajsa tog en sväng själva, vad vi gjorde berättar jag om senare.

IMG_8922
FullSizeRender-1

När vi möttes upp igen så gick vi till Condeco för en kaffe för oss och lunch till E. Vi promenerade sen bort till Artilleriet där det utanför var en matmarknad med food trucks. Vi åt lite olika allihopa, men alla var nöjda. Ett stopp på systemet innan vi åkte hemåt.

IMG_8919
IMG_8921

Eftermiddagen och kvällen spenderade vi hemma hos dem i Kungälv med Elliot-bus och häng.

IMG_8925

 

Till middag blev det högrevsburgare med goda tillbehör.

IMG_8934

När Elliot lagt sig för natten strax före sju så plockade vi fram TicketToRide, så himla roligt spel. Vi spelade några omgångar och plötsligt så var klockan 21 och det var dags för Eurovision song contest.

Vi laddade ordentligt med gott i glasen, gott i skålarna och ”poäng-räkning”, men tyvärr så vann en dålig låt…. Det var nog den vi hade gett minst poäng av alla…. När hela kalaset var slut runt 01 så bäddade vi ner oss.

IMG_8939

Söndag, 15/5
En lugn start på dagen med frukost och Elliot-mys innan vi tog en promenad till en lekpark. Duggregn i luften och kallt som bara den så vi vände ganska snart hem och började med lunchen.

IMG_8903

En korvstroganoff med vitkålssallad blev det. Till efterrätt åt vi glass med grädde, maränger, ananas och hemgjord chokladsås innan vi packade ihop och tackade för oss.

IMG_8944

IMG_8947

Vid 13:30 parkerade vi i Bohus hos Louise, Marko och lilla Melissa. Vi gav en liten välkommen till-världen-present, bebisgosade och hade en trevlig stund.

FullSizeRender

Vid halv fyra körde vi mot Varberg för att ta med H’s bil hem från kontoret där vi lämnade den i fredags.

Väl hemma så kom direkt mig kollega Sofia med man + barn för att grilla hos oss, samt att vi skulle få hjälp med att räkna ut hur vi ska lägga nya slingan till Ernst (vår robotgräsklippare) efter att vi planterat häcken. Efter att vi ätit grillad korv med tillbehör så gick vi ut i trädgråden och kikade, kom fram till en bra lösning!!!

De körde hemåt vid 19:30 och då började H rensa i sin firmabil inför kommande vecka på jobb-turné. Några timmar senare var vi klara och även häcken var vattnad. Klockan blev nästan 22:30 innan vi var inne och hade duschat. Bäddade ner oss i sängen och kikade på lite klipp innan vi somnade gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation