Onsdag & torsdag

Onsdag, 11/5
Jobbade mellan 7 och 16:30, avslutade med avdelningsmöte innan vi studsade ut i solen allihopa. H skulle ha afterwork med jobbet så jag körde och köpte lite bebiskläder till våra vänner vi skulle träffa i helgen och sen snabbt hem för att byta om. Jag körde direkt vidare till Rebecka, min kollega. Vi tog en promenad på nästan 1 mil i solen runt om i Falkenberg. En tur ner till skrea strand längs med Ätran och hem igen.

IMG_8881
IMG_8883
IMG_8884

Klockan hade hunnit bli 19:30 när vi var tillbaka så jag körde hem, vattnade häcken + alla ute blommor.

IMG_8887

Sprang 3 snabba km på bandet. Satte nytt rekord på 3 km också, 14 min & 56 sek. När jag var ”liten” så var jag glad om jag hann 2 km på 15 min, nu hinner jag 3, en hel km till – KUL!

När jag kommit in och ätit en matlåda vid 21:30 så ringde H och ville hem från Varberg. Jag körde och hämtade honom, vi fick snabbt stanna till på hans kontor så jag behövde låna toaletten, haha. Efter en dusch så var klockan närmre elva så vi bäddade ner oss. Finns inget bättre än att bädda ner sig nyduschad och nyinsmord.

Torsdag, 12/5
Jag lämnade av H på jobbet vid halv åtta och åkte vidare till sjukhuset för 8 timmars utbildning. En lunchpaus hann vi med, vi var ca 10 st från min avdelning. I matsalen (dit vi aldrig hinner på våra korta matuppehåll annars) serverades det ärtsoppa eller köttfärsås.

IMG_8888

När jag kom hem så sprang jag 5 km ute på bandet och gick sedan en liten runda på 2 km i solen för att eftersvettas medan H spelade något nytt tv-spel. Till middag åt vi choritzo-rester med potatismos och jag gjorde två skink- och broccolipajer. En att frysa in och en till mitt lunchbesök på fredagen.

När klockan blev 21 så bänkade vi oss i soffan framför Eurovision, dock somnade H efter några minter och missade hela ;) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation