Fredag 13/5

Fredag, 13/5
När H kört till jobbet så sov jag vidare någon timme innan jag gick upp för att stoooorastäda huset. Några timmar senare var jag klar och belönade mig med en löprunda på 6 km. Efter en dusch så kom Elin och Louise hit med sin småttingar vid 12:30. Elin och Louise är fruar till Henri’s två chefer. De hade med sig varsin bebis, Hugo som är 1 år och lille Nils som bara är fyra veckor.

Jag bjöd på skink- och broccolipaj med sallad till. Till kaffet så tog jag fram kärleksmums från frysen. Det var soligt och härligt så vi satt ute på altanen några timmar. Hugo lekte och jag fastnade med Nils i famnen.

IMG_8893

Dessa söta kläder från Newbie fick han av oss i välkommen-till-världen-present. Tycker byxorna är sååå söta så jag köper dessa till alla bebisar som föds runtomkring oss, hehe. Sen älskar jag ju randigt också, hehe ;)

IMG_8890

 

Vid 15:30 åkte de hemåt igen, efter några mysiga timmar. Vi lovade varann att bli bättre på att ses – tiden går såååå fort emellan gångerna.

När de åkte så fixade jag disken, packade H’s grejer inför helgen och packade in i bilen. Hämtade upp honom på kontoret strax efter 16 och så körde vi förbi och tvättade bilen. I den fantastiska solen körde vi sen norr ut mot Göteborg. Lämnade tillbaka några högtalare på NetOnNet i Bäckebol innan vi fortsatte till Jocke, Cajsa & Elliot i Kungälv där vi skulle spendera hela helgen :) Kylan kom framåt kvällen och dessa varma dagar pausas nog lite nu. Mulen och kallt blev det på bara någon timme.

Vi blev iaf direkt bjudna på supergod spaghetti bolognese och vin till middag och sen myste jag och Elliot med välling i soffan innan han somnade för natten.

IMG_8897

Vi dukade fram gotta och sällskapspel som vi roade oss med resten av kvällen. Både ”Vem finns i slangen” och ”Sequence” hann vi med innan vi bäddade ner oss runt midnatt.

IMG_8900

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation