Måndag & tisdag

Måndag, 9/5
Måndagmorgon kl 06 hade vi 18 grader varmt och strålande sol när jag körde mot jobbet, så himla härligt!!! Hade en suuperfin dag på jobbet, hann till och med ut 10 minuter i solen på lunchen med Jenny, min kollega.

IMG_8869

Stämplade ut runt 15:15 och körde hem till H som jobbat hemifrån under dagen då vi skulle få en leverans hem. Vi slappade ute i solen på altanen någon timma innan jag bytte om till träningskläder och H tog sig en powernap i soffan inne.

Strax före 18 cyklade jag iväg och körde en timmes ute-pass med mina ”vanliga träningskompisar”, fast måndagar istället för tisdagar. Hela sommaren kör de varierande pass nu – kul!

Väl hemma så åt vi ribbs till middag, om än lite sent och jag tog en dusch. När häcken var färdigvattnad ute så kunde vi äntligen bädda ner oss, tar några dagar att ställa in den nya slangen och veta hur mycket man ska vattna.

Tisdag, 10/5
Vaknade till samma underbara väder, strålande sol, molnfritt och 16 grader. Kom till jobbet och hade en helt okej dag. Lyxade faktiskt till det med att hinna ta lunchrast för andra dagen i rad… ;) 10 minuter i solen hann jag med, men det var nästan lite för varmt där nere. Ingen vind och våra tjocka arbetskläder som inte andas för 5 öre, hehe.

IMG_8874

Resten av dagen rullade på och vi fick på eftermiddagen besök av en kollega och hennes 2 veckors bebis, söta lilla Lykke. Hon hjälpte mig att ta några telefonsamtal från bl.a röntgen ;)

IMG_8877

Jag och H var hemma nästan samtidigt från jobbet. Henri satte sig för att spela lite och jag sprang 5 km ute på bandet och gick sedan 2 km ute i solen ner mot havet för att varvar ner och eftersvettas. När jag kom tillbaka från promenaden så såg jag att det hänt MASSOR med häcken, nästan alla har blad som börjar slå ut.

När jag var tillbaka hemma så fixade jag stekt chorizo med potatissallad till middag. Efter en dusch gick vi sen ut och drog om droppslangen som ligger i häcken, så den inte flyttar på sig så lätt. Lite trix för att lägga den varannan, men det blev bra. Vi höll på en stund så när vi kom in igen vid 21:30 så hade semifinalen i Eurovision börjat redan. När den var slut vid 23-tiden så gick vi ut och stängde av vattnet, fyllde på spolarvätska i bilen och ställde ut soptunnorna. Det var så LJUVLIGT skönt ute, över 18 grader. Hade knappt lust att gå in och lägga mig ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation