Måndag till torsdag

I måndags när jag slutat jobbet vid 16 så hann jag springa några km på bandet innan H kom hem. Vi lastade då in de häckplantor som blivit över och körde upp till Tvååker. Lämnade tillbaka dem och köpa andra ute blommor istället :) Till middag fixade jag quesadillas med salami och skinka. Resten av kvällen spenderades med att vika 2 ton tvätt och beställa ett bevattningssystem till trädgården… det tog tid!!! Klockan 23:59 la vi beställningen och sen la vi oss.

I tisdags jobbade jag som vanligt och H flög till Berlin på förmiddagen. Jobb några dagar i Rostock väntade för honom och en kollega. Jag hade en tuff dag på jobbet, som jag stämplade ut ifrån vid 17:15.

Efter 5 km löpning kändes det bra igen. Vattnade häcken (det tar sin tid med 180 plantor) och tog en dusch innan jag landade i soffan vid 21:30. En väldigt mulen dag, men en fin solnedgång fick jag beskåda från soffan iaf.

IMG_8779

Igår var det onsdag och sista jobbdagen på veckan. Fredagskänsla på en onsdag trots att jag är gräsänka hemma. Åkte från jobbet runt 16:30. Tyvärr var det en olycka på E6:an precis vid oss så ALLA andra bilar åkte gamla E6:an mellan Varberg och Falkenberg söder ut…. SUCK. Ganska mycket trafik med tanke på långhelgen som stod för dörren.

Det tog två timmar att köra hem, det brukar ta tjugo minuter. Det gick i ca 10 km/h hela vägen, kramp i både fötterna hade jag när jag kom hem – hahaha.

IMG_8780

Väl hemma så sprang jag 5 km, åt revben till middag och tog en långdusch. Ett snabbt samtal med H, då de hade en hel del kvar av jobbet. Vid 23-tiden satte de sig i bilen för att köra mellan Rostock och Berlin, så när de var framme vid 01-tiden somnade jag ordentligt.

Torsdag och röddag, men eftersom H är bortrest även idag så känns det som vilken ledig dag som helst för mig.. Jag vaknade flera gånger på morgonen men somnade om och gick inte upp förens vid 10-tiden. Sprang 7 km och tog en dusch + lunch innan jag satte igång ute i trädgården. Så himla härligt väder, helt blå himmel och över 30 grader i solen. 18 grader i skuggan hela dagen – lovely.

Planterade blommorna vi köpte i måndags, åkte och köpte lite mer blommor till blomlådorna, planterade, vattnade häcken och pratade med en himla massa grannar. Jag älskar detta villaliv alltså, såhär är jag uppväxt och så här vill jag ha det <3 Jag fick sällskap av grannkillarna som höll låda medan jag gjorde klart och plockade i ordning i trädgården.

IMG_8790

IMG_8792
IMG_8794
IMG_8796

Tog mig sen en promenad på 5 km längs med havet, kunde inte gå in när klockan var 18. Fortfarande så varmt och skönt ute. Och när man tänker på att det bara är maj ännu och hela sommaren ligger framför oss – då blir man ju lycklig!!!

När jag var tillbaka vid sju-tiden så hade grannarna rakt över gatan kommit, så vi stod och pratade en stund innan min mage började kurra. Jag värmde två av pirogerna jag gjorde för några veckor sen till middag och satte mig i solen på altanen. När solen gick ner bakom grannhuset vid 20-tiden så gick även temperaturen från 18 till 10, så då gick jag in.

IMG_8804

Nu ikväll kommer H hem, efter 3 dagar borta på jobb. Hoppas på lika bra väder resten av långhelgen!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation