Fredag – söndag

Fredag, 15/4
En lugn regnig förmiddag för mig hemma efter att H åkt till jobbet. Löpning ute på löpbandet, lite städning/iordningplock i huset och lunch var det jag hann innan det var dags att åka till jobbet för ett kvällspass. Stämplade ut runt 22 efter en liten orolig kväll på sjukan då det var inbrott på flera avdelningar. En obehaglig person gick runt och stal pengar från patienterna som ej var på sina rum.

Väl hemma iaf så var Minna & Markus nere hos oss men de åkte hemåt en stund efter att jag kommit hem. Vi bäddade då ner oss framför webb-tv innan vi somnade.

Lördag, 16/4
Klockan ringde före 06 och jag körde till jobbet. En dag med fullt ös minst sagt. Var hemma igen strax före 16, hann någon lugn timme på soffan i H’s famn medan vi kikade på hockey. Frölundas är ju i final för fösta gången på typ tio år, anmärkningsvärt bara de ;) HAHAHA. När vi gjort oss iordning på åkte vi ner mot Falkenberg.

IMG_8387

Vid halv sex plockade vi upp Rebecka och Tobias för en middag på nyöppnade Harrys. Inte alls i samma stil som ”vanliga” Harrys utan mycket fräschare och ”tuffare” inredning. Vi åt förrätt och varmrätt och avhandlade allt mellan himmel och jord innan vi tog ett avbrott i middagen för lite bowling. Körde bort och spelade 2,5 serie. Så himla kul, väldigt länge sen vi spelade :)

IMG_8389

Vitlöksbröd och ölkorv till förrätt tillsammans med ett glas vitt. Till varmrätt åt jag och Rebecka burgare och grabbarna varsin köttbit.

IMG_8399
IMG_8396

 

Efter bowlingen vid 21-tiden körde vi tillbaka till Harrys där det nu fyllt på sig med mycket mer folk. Vi fick ett bord och beställde in efterrätter, vin, öl, wiskey och snacks.

IMG_8402

 

Jag och Tobias valde en supergod cremebrulée och Henri och Rebecka valde pannacotta. Vid 23-tiden tackade vi för en härlig kväll och åkte hemåt. Bäddade ner oss och somnade runt midnatt.

Söndag, 17/4
Klockan ringde ytterligare en dag innan 06. Jobbade hela dagen och vi hann till och med äta både frukost och lunch innan vi stämplade ut och åkte hem för dagen. H låg i soffan och kikade på hockey så jag la mig bredvid och somnade nästan direkt. Sov sen i 1,5 timme. Haha, var ganska så trött efter alldeles för lite sömn under helgen. Vi åt sen middag och kikade på ett par avsnitt ”upp till bevis” innan vi somnade för natten vid 23-tiden.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation