Helgen

Fredag, 8/4
Började jobbade vid 07 och kunde jag stämpla ut redan vid halv fyra – BÄSTA fredagen på FLERA veckor (det gick att dra ner vårdplatserna utan problem). Så himla skönt att få en sån dag efter de senaste som varit. Storhandlade inför helgen på vägen hem och var hemma strax efter halv fem.

Hann lagom plocka in allt och bädda till oss i gästrummet innan Jocke, Cajsa och Elliot dök upp hos oss. Det får inte plats en barn-resesäng i gästrummet, så därför fick de vårt rum under helgen. En hel helg med fantastiska vänner hade vi framför oss.

Efter massa bus på golvet fixade vi fram varma mackor till middag. När Elliot var nattad så slappade vi i soffan med huskataloger, chokladfondant från Lindt och massa prat tills vi stupade i säng.

IMG_8332

Lördag, 9/4
Elliot vaknade runt sju och då klev vi andra upp också. Plockade fram frukost som vi njöt av i solen (inomhus, hehe) och gjorde oss i ordning innan jag och Cajsa hoppade in i bilen vid 09 och körde mot Ullared. Vi spenderade dagen där medan grabbarna hängde på H’s kontor och hemma. En go lunch hann vi med innan vi åkte hemåt igen vid 15-tiden. När vi visat våra fynd så tog vi med oss Elliot till lekparken i solen och grabbarna fick spela lite Tv-spel ostört en stund. Sedan förberedde vi kvällens middag (taco’s) och bara myste. När Elliot fått middag och pyjamas så myste vi i soffan någon timme och pratade hus, så mysigt att sitta och gosa i soffan med lillkillen. Avslutade hans dag med en flaska välling i min famn innan han somnade, nästan så han somnade hos mig.

När Cajsa la honom så gjorde vi andra klart det sista och sen åt vi tacos till middag och drack champagne till. Många timmar vid köksbordet blev det, faktiskt hela kvällen. Till efterätt gjorde jag en banofeepaj fast med hallon istället och sen spelade vi spel tills klockan var runt halv ett. Hade nästan kramp i magen efter våra skrattanfall under kvällen – hahaha. Vid ett låg vi iaf nerbäddade i sängen efter en mycket härlig och rolig kväll :)

IMG_8335

IMG_8340

IMG_8339
IMG_8341

Söndag, 10/4
En kort natt men med bra sömn. Vi gick upp strax före åtta och dukade fram en härlig frukost med allt det vanliga + bacon och ägg.

IMG_8345

Efter en massa lek på golvet med Elliot så packade de bilen och vi kramades hejdå vid 10:30 tiden. Då hade vi några timmar på oss att ladda om inför nästa besök. Vi såg ett PH avsnitt, städade av huset lite snabbt, jag förberedde kvällens grillmiddag och så cyklade vi bort till Olofsbo för att köpa en sak jag glömt till kvällen.

Vi hann precis att duscha innan det knackade på dörren. Caroann och jag jobbade samtidigt i Oslo som aupair’er, så Henri har träffat henne tidigare. Våra värdfamiljer var bästisar och jag var med hennes familj på semester i Italien (med min familj också) några gånger. Hon och hennes kille bor i Laholm och ska ha en bebis om några veckor. Det var så himla kul att se henne igen och vi hade MYCKET att prata om. 6 timmar sprang iväg väääääldigt fort.

Vi fikade, promenerade ner till havet och så bjöd vi på egengjorda hamburgare med potatis/sötpotatis pommes, sallad och hemgjord hamburgedressing.

IMG_8352
IMG_8356

Helt plötsligt hade klockan blivit 21 och vi kramades hejdå, då de hade en timme att köra hem. Timmarna vid köksbordet bara sprang iväg, som sagt så händer det endel på 5 år ;) När disken var fixad och diskmaskinen tömd la sig H på soffan och somnade direkt. Vid halv tolv slog jag igen mina blå, dags för ny arbetsvecka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation