Onsdag & torsdag

Onsdag, 16/3
Efter att ha varit ledig 11 dagar så var det gött att gå upp och jobba igen. Att det dessutom hade hunnit bli ljust vid klockan 06 var helt underbart. Det går fort nu mot ljusare tider, i påsk ska vi ju också ställa om klockan till sommartid.

Jobbdagen gick fort och den avslutades med avdelningsmöte till kl 17. Det var så fullt upp hela dagen att jag inte ens hann titta ut genom fönstret, men tydligen ska det ha varit väldigt fint vårväder hela dagen.

När jag kom hem så höll H på med larmgrejerna och jag påbörjade middagen. Gjorde en pajbotten (till Italiensk köttfärspaj) som jag tjoffade in i ugnen, medans den gräddades i ugnen så gjorde jag fyllningen. När den sen skulle in i ugnen ytterligare en halvtimme så gick jag ut i garaget för att hinna springa 5 km.  När jag kom in igen så var pajerna klara och det luktade såååå gott i köket.

IMG_8020
IMG_8021

Efter middag och dusch så parkerade vi oss i soffan runt 21-tiden.

Torsdag, 17/3
Ännu en ljus morgon att köra till jobbet. Lite lugnare och bättre dag iaf och jag kom iväg i tid vid 16. Väl hemma så sprang jag 5 km och när jag var klar så hade H kommit hem också. Han satte sig med programmering och jag lagade soppa till middag. För att den skulle bli extra god och krämig så fick den puttra på spisen nästan en timme. Potatis, morötter och korvsoppa.

IMG_8025
IMG_8026
Den blev sååååå varm så jag brände hela tungan med första skeden. Jag var ju så hungrig efter träningen ;Den blev iafväldigt god, till och med H gillade den. Klockan hann bli nästan halv åtta innan vi åt eftersom den kokade så länge. Dusch, lyxfällan och norska ph bestod resten av kvällen av.

En kollega kom även förbi under kvällen för att hämta en grej som jag tagit med hem från jobbet till henne. Hon blev så glad för att jag hjälpte henne att hon hade köpt en Iittala kivi ljuslykta till mig – utan att veta att jag älskar Iittala :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation